Dallas je svojim navijačem ponudil brezplačne vstopnice, ki so jih takoj pograbili in napolnili dvorano American Airlines Center. Po uspešni lanski sezoni se košarkarji intenzivno pripravljajo na začetek nove sezone 2024/25 v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. Njihov prvi zvezdnik Luka Dončić pa se trudi čim hitreje okrevati po poškodbi mečne mišice. Kljub težavam slovenski superzvezdnik ne počiva in še naprej navdušuje košarkarske sladokusce s svojimi neverjetnimi potezami.

Dončić je na predstavitvi pred novo sezono, ko se tradicionalno med seboj pomerita dve moštvi teksaške franšize, v enem izmed odmorov skušal kot ničkolikokrat do zdaj zadeti koš čez celotno igrišče. 

Ko so ga soigralci izzvali, da z mesta, z eno roko, čez glavo in z enim poskusom žogo vrže čez celo igrišče, je torej izziv sprejel. Kot lahko vidite v posnetku, mu je neverjeten met uspel. Ob glasnem navdušenju množice je naš košarkarski genij še enkrat pokazal, da je pripravljen na novo sezono.

"Zdaj mi dolguješ nagrado. Nič manj kot 100 tisoč dolarjev," se je po uspešnem metu v šali obrnil na soigralca Derecka Livelyja na družbenem omrežju "X".