Slovenski nogometni reprezentant Sandi Lovrić je moral sinočnjo tekmo italijanskega prvenstva serie A v dresu Udineseja zaradi poškodbe predčasno končati. Lovrić je v Vidmu v igro proti Interju (1:2) vstopil v 62. minuti, nato pa so ga 20 minut pozneje z igrišča odnesli na nosilih. Kot kaže, bo manjkal dlje časa, so zapisali pri Eurosportu.

Zdaj je vsak igralec ključen

Slovenski vezist si je po poročanju medijev poškodoval stegensko mišico, njegovo okrevanje pa naj bi trajalo dlje časa. Kot so zapisali na spletni strani tuttomercato, je trener videmskega kluba Gabriele Cioffi po tekmi potrdil, da gre pri Lovriću za hujšo poškodbo.

"Lovrić se je z reprezentančne akcije vrnil utrujen, pustili smo ga okrevati in imeli smo prav. Florian Thauvin pa ni vajen tega tempa. Lovrića še dolgo ne bomo imeli na voljo, upam pa, da se bo Thauvin vrnil čez nekaj tednov," je za Sky Sport o poškodbah na tekmi proti Interju dejal Cioffi, s čimer je nakazal na daljšo odsotnost slovenskega reprezentanta.

Kot je ob tem pojasnil za klubsko spletno stran, trener Cioffi upa, da se v svojih ocenah moti: "Sicer nisem zdravnik, vendar Sandija po moji oceni še nekaj časa ne bo, prav tako ne Floriana. A verjamem, da se motim. Zdaj je vsak igralec pomembnejši kot kdaj koli prej. Finale sezone je vedno težak."

Natančne podrobnosti o poškodbi Lovrića za zdaj niso znane, poroča STA.