Najbolj iskan hrvaški igralec Goran Bogdan bo jutri gost premiere novega filma Igram, sem v MARIBOXU.

Mariborske premiere novega koprodukcijskega filma IGRAM, SEM (Slo, BiH, 2018) se bo udeležil tudi del mednarodno obarvane filmske ekipe. Ob režiserju Miroslavu Mandiću, ki ga poznamo po režiji filma Adria Blues in scenariju za Traktor, ljubezen in Rock’n’Roll, se bodo gledalcem predstavili tudi slovenska igralca Primož Bezjak, Vid Hajnšek in hrvaški zvezdnik Goran Bogdan.
Bogdan, ki mu je uspel neverjeten prodor v tujini, smo lahko videli v ameriški seriji Fargo, srbski nadaljevanki Sence na Balkanu, blesti pa tudi v seriji HBO Uspeh.

NAGRADNA IGRA: Pod našo objavo na Facebook strani lahko sodelujete v nagradni igri za 2x po dve prosti vstopnici za mariborsko premiero filma Igram, sem.

Igram, sem je nova filmska stvaritev režiserja Miroslava Mandića o tem, kaj pomeni biti igralec, ter o mejah med igralcem in likom.  Projekciji bosta sledila predstavitev in pogovor s filmsko ekipo.

Zgodba:

Mlada igralka Lina se pripravlja na avdicijo za vlogo tatice,  gledališki igralec Niko je sprejel vlogo brezdomca v filmu, Luka po končanju snemanja televizijske žajfnice še naprej ljubi soigralko – do kam lahko pripelje poistovetenje igralca z likom, ki ga igra, v resničnem življenju? Film Miroslava Mandića briše mejo med igro in življenjem ter v triptih poveže tri prostore nekdanje države: Ljubljana, Zagreb, Sarajevo.