Tri sezone in 10125 minut zgodb so uspešno ustoličile Reko ljubezni med najbolj priljubljene originalne serije v slovenskem prostoru. S četrto sezono se vračajo znani liki, z njimi pa novi zapleti in dramatični prizori.

Spomnimo, da je tretjo sezono zaznamoval šokanten konec, ki je napovedal, da se drama na idilični Krki še ni polegla. Vlogi, v kateri sta vstopila prikupna Irena (Lara Komar) in brezkompromisni Rok (Tadej Pišek), sta pomenili velik zalogaj, pretresi družinskih skrivnosti pa so dodali še večjo dozo napetosti. Spremembe, ki jih je že v začetku napovedala tretja sezona, so nekaterim likom prinesle nove življenjske poti in poznanstva. Zadnji februarski ponedeljek ob 20. uri bo tako v vznemirljivem znamenju novih pričakovanj, ki jih gledalke in gledalci tudi tokrat ne bodo smeli zamuditi.

In kako novo sezono opisujejo glavni igralci?

Lara Komar: »Z Ireno potujeva z roko v roki že tri sezone, in če je tretja sezona pomenila zanjo precej turbulentno obdobje, jo tudi v četrti sezoni čaka kar nekaj novih doživetij. Jah, prvi šok se je seveda začel že ob koncu tretje sezone in tako kot vi, sem tudi jaz radovedna, kaj bo Reka ljubezni naplavila Ireni in vsem likom, ki oblikujejo to zgodbo.«

Novi zapleti, izzivi in nove vloge

Lara Komar dodaja: »Manjkalo ne bo ljubezenskih zapletov, skrivnosti, in ja, joka ter seveda tudi smeha! Življenje na Krki pa bo še lepše, ker ga bodo z novo energijo popestrili novi, zelo zanimivi liki.«

Tadej Pišek: »Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje.

Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono.«

Nove zaplete prinesejo tudi novi liki in razkritje velike skrivnosti

V četrti sezoni bo Reka ljubezni naplavila še eno skrivnost, ki je vse dotlej tlela pod gladino Krke. Že prvi teden bodo dogajanje na Krki zaznamovali akcijski prizori. Kmalu pa se na vratih hiše Slak pojavi nov gost.

Stalnica v pomladnih večernih na POP TV, Reka ljubezni, bo na sporedu že od 25. februarja, od ponedeljka do petka ob 20. uri.