Na slovenski trg je lani prišla ekskluzivna modna skupnost BestSecret, ki svojim članom ponuja dizajnerske artikle z do kar 80-odstotnimi popusti.

Novo leto prinaša nove priložnosti za nakupe oblačil po sijajnih popustih, ki jih ne gre zamuditi. Naj gre za osvežitev zimske garderobe ali iskanje izdelkov za prihajajoče toplejše dni, ekskluzivna skupnost BestSecret ponuja izjemen izbor oblačil, obutve in modnih dodatkov za vsak okus, obenem pa mami s kar neverjetnimi popusti.

Člani skupnosti lahko izbirajo med več kot 3000 modnimi znamkami za ženske, moške in otroke. Med izbranimi znamkami so svetovno znane Dior, Tom Tailor, Esprit, Guess, Calvin Klein. Pridružite se BestSecret in priskrbite si izdelke slavnih dizajnerjev po fantastičnih cenah.

BestSecret deluje na načelu ekskluzivnosti in število članov skupnosti je omejeno. Sodelovanje v tem ekskluzivnem klubu je privilegij in včlanitev je običajno možna samo s povabilom. Na srečo je za bralce Maribor24.si na voljo omejeno število povabil! Postopek včlanitve je preprost, za dostop do strani BestSecret uporabite TO POVEZAVO. Za ogled celotne ponudbe strani je potrebna še registracija.

Popusti na izdelke so med 20 do 80-odstotni. Na voljo je širok nabor izdelkov: vse vrste oblačil, čevljev, športne opreme, modnih dodatkov in tudi okraskov za dom. Ponudba sledi najnovejšim modnim trendom, na izbiro pa sta tako »klasika« kot tudi bolj divji, razburljivi izdelki modnih oblikovalcev.

Fantastične priložnosti za nakup vrhunskih modnih artiklov lahko izkoriščate vse leto – zdaj smo morda sredi zime, a že kmalu bo prišel čas za obnovitev pomladanske in poletne garderobe. Vsi ponujeni izdelki so na zalogi, dostava je hitra, vračanje artiklov pa je zastonj. Ponudba BestSecret se sproti dopolnjuje in osvežuje, vsak dan klub svojim članom ponudi na stotine novih izdelkov.

Januar je čas zimskih razprodaj in tudi BestSecret je znižal cene, obenem pa pripravil nabor vrhunskih izdelkov po neverjetno dostopnih cenah. Ker bo zima še kar nekaj časa trajala, obenem pa se lahko pripravite že na prihodnjo zimsko sezono, je zdaj morda čas za nakup elegantnega plašča, bunde ali zimskih škornjev – še tako izbirčen kupec bo v bogati ponudbi BestSecret našel nekaj zase ali za svojo družino. Šolarji se bodo namreč prej ali slej vrnili v šolske klopi in morda bodo potrebovali kak nov kos ali dva. Resda hitro prerastejo oblačila, a če jim lahko po dostopni ceni kupite kakovostne artikle, bi bilo to priložnost greh zamuditi.

In če že ne kupujete zase, se bliža Valentinovo. Najdražje lahko obdarite z nečim, kar si morda že dolgo želijo, a so oklevali ali celo niso imeli možnosti nakupa. Med 3000 izdelki v ponudbi BestSecret je bogata izbira privlačnih daril za vse žepe in okuse. Torbice, očala, čevlji, bluze, šali in še nešteto drugih modnih artiklov za ljubezen vašega življenja vam je na voljo.