“Fukjenitis, tema, ki smo jo skupaj izbrali za današnji šov, vsebuje eksplicitno rabo jezika, zato puristom ogled odsvetujemo.⁣ ⁣Vstopnine ni, ogled za nazaj pa ni možen, zato 𝗼𝗽𝗼𝘇𝗼𝗿𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲, 𝗱𝗮 (𝘀𝗽𝗲𝘁) 𝗻𝗲 𝘇𝗮𝗺𝘂𝗱𝗶𝗷𝗼 in se gledamo zvečer,” so zapisal na facebook strani Narodnega doma Maribor. 

Prireditve so zavoljo koronskih ukrepov trenutno prepovedane, zato v Narodnem domu Maribor pripravljajo takšne, ki se bodo na odru dogajali v živo, a jih bodo gledalci lahko spremljali kar od doma. Danes zvečer ob 20.00 bo v Narodnem domu že drugo soboto zapored nastopil Tadej Toš. V kolikor si želite popestriti večer, si lahko pogledate predstavo preko spleta.

Predstavo bodo v živo prenašali na FacebookuYouTube kanalu in spletni strani Narodnega doma Maribor. Vaša vstopnica zanj pa je klik z miško.

“Fukjenitis, tema, ki smo jo skupaj izbrali za današnji šov, vsebuje eksplicitno rabo jezika, zato puristom ogled odsvetujemo.⁣
⁣Vstopnine ni, ogled za nazaj pa ni možen, zato 𝗼𝗽𝗼𝘇𝗼𝗿𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲, 𝗱𝗮 (𝘀𝗽𝗲𝘁) 𝗻𝗲 𝘇𝗮𝗺𝘂𝗱𝗶𝗷𝗼 in se gledamo zvečer,” so zapisal na facebook strani Narodnega doma Maribor.

Štirije kratki komični prispevki

S kratkimi komičnimi prispevki bo Toš štiri sobote zapored občinstvo zabaval kar med štirimi stenami njihovih domov prek predvajanj v živo na spletu. Danes je na sporedu druga v nizu. Predstave si bo mogoče ogledati le ob napovedanih dnevih in urah, kasnejših posnetkov ne bo na voljo.

K projektu Awwwditorij, s katerim tudi v teh za kulturnike vse prej kot prijaznih časih izpolnjujejo svoje poslanstvo, ki je čim širšemu krogu občinstva omogočiti dostop do kulturnih prireditev, so pritegnili priljubljene in svetovno uveljavljene domače glasbenike, gledališčnike, komike in druge ustvarjalce.