Od domačih jogurtovih desertov, lokalnega sira z orehi, kozjega mleka in okusnih tekočih jogurtov do domačih jajčk, ki jih ne zamenjajo prav nobena, pa vse do jesenskih obedov, kot so pečenice in kislo zelje. Lokalne dobrote vas ta teden čakajo v Jagru!

Lokalna hrana je vse bolj cenjena, pa ne le, ker je bolj okusna, ampak ker je tudi okolju bolj prijazna od čez oceane uvožene, z njenim nakupom pa prispevamo k preživetju in razvoju lokalnega okolja. Izvrstne lokalne dobrote v aktualni ponudbi najdemo tudi v Jagrovih trgovinah – najbolj nas prepričajo jogurtovi deserti v prikupnih steklenih lončkih – okuse »Jogurtova gibanica«, »Proseni desert« in »Koruzna zlivanka« Sirarstva Tinka lahko dobite že za 1,49 evra.

Aktualno ponudbo živil, tekstila in tehnike v Jagrovih trgovinah najdete v svežih katalogih na naslednji povezavi.

Ob tem si za jutrišnjo malico v službi privoščite še nakup tekočega sadnega jogurta v okusu jagode ali gozdnih sadežev za 1,39 evra, nikar pa ne pozabite poskusiti še kozjega mleka Kmetije Bošner za 2,19 evra. Ker se začenjajo hladnejši dnevi, ko bomo z veseljem kaj spekli – na misel nam seveda najprej pride domača jabolčna pita, saj bo jabolk že kmalu v obilju – ob obisku Jagra v voziček denimo še sveža kokošja jajca proste reje, izležena na Domačiji Andrinek za 2,69 evra.

Bi pripravili domači sok ali skuhali krepko kosilo?

Kmalu prihaja tudi čas bolj krepkih kosil, zato se v Jagru založite s svežimi pečenicami, za 1 kilogram boste odšteli 6,99 evra, kot priloga pa se najbolje prileže varaždinsko kislo zelje, za pol kilograma boste odšteli 0,69 evra. Bliža se tudi sezona kostanjevih piknikov – za kilogram kostanjev boste v Jagru odšteli 5,99 evra, tem pa se izvrstno prileže vinski mošt Štajerc za 2,59 evra. Mimogrede, v Jagru najdete tudi pravo paleto peči in ponev za kostanje – pekač bo vaš že za 17,99 evra, peč pa za 31,90 evra.

Ne pozabite tudi, da v septembru in oktobru na Jagrovem oddelku tekstila pri nakupu nad 20 evrov dobite kar 10 % vrednosti nakupa na kartico!

Kaj pa čas trgatev? Ta je skoraj mimo, pa vendar si lahko v Jagru privoščite polno, ugodno in kvalitetno opremo za predelavo sadja – morda pa se lotite priprave domačega jabolčnega soka ali celo jabolčnega vina oziroma ciderja? Stiskalnice za sadje, mlin za sadje, komplet za pripravo 100 litrov soka, kronski zapiralec steklenic, kvasovke, encimi … Vse to in še več vas čaka na oddelku Jagrove tehnike!

Odklikajte na Jagrovo spletno stran, prelistajte kataloge, napišite seznam in se že danes odpravite v najbližjo Jagrovo poslovalnico. Vedno poceni!