Pridružite se številnim Slovencem, ki so se po višje plačilo odpravili v Avstrijo. Delovne izkušnje niso pogoj, zagotovo se najde kakšno delovno mesto prav za vas.

Veliko Slovencev svojo zaposlitev poišče v sosednji Avstriji, razlogi za to pa so si večinoma precej podobni. Članstvo v Evropski uniji nam pri tem omogoča, da se znotraj njenih meja odpravimo na delo kamorkoli pravzaprav želimo.

Zaposlitvena agencija ključnega pomena

Pri zaposlitvi preko meje pa je seveda ključnega pomena zaposlitvena agencija, ki nam v tuji državi pomaga ne le pri iskanju zaposlitve, temveč tudi pri izpolnjevanju pogojev in urejanju postopkov za zaposlitev na tujem.

Prvi in pravi naslov preko meje, ki posreduje pri zaposlitvah v Avstriji, je zaposlitvena agencija Hofmann Personal, ki po kakovosti in zaupanju sodi v sam vrh zaposlitvenih agencij!

Pomembno je poudariti tudi to, da delovne izkušnje niso pogoj za prvi vstop na avstrijski trg dela.

Vas zanima delo v proizvodnji hladilnih naprav?

V kolikor iščete zaposlitev pri severnih sosedih, tako pri agenciji Hofmann Personal trenutno ponujajo prosto delovno mesto za delo v proizvodnji hladilnih naprav. Delavec ali delavka bo delo opravljal v kraju Rottenmann, poleg del v proizvodnji pa bo opravljal tudi nadzor kakovosti.

Tudi prevoz je urejen, agencija Hofmann Personal namreč organizira brezplačen prevoz zaposlenih do podjetja in nazaj z mejnega prehoda Šentilj (Spielfeld)

Znanje nemščine ni pogoj za zaposlitev, vendar mora delavec ali delavka biti sposoben/a za delo v timu, pripravljen/a na izmensko delo, hkrati pa mora njegovo/njeno delo biti samostojno in natančno.

Minimalna plača za omenjeno delovno mesto prvi mesec znaša bruto 13,12 evrov na uro, kasneje pa 15,21 evrov, v znesek pa niso všteti dodatki. 

Vabljeni, da si ogledate njihov celoten nabor delovnih mest in si zagotovite svoje novo delovno mesto pri naših severnih sosedih s pomočjo Hofmann Personal.