Morda se gradnja skoraj nič-energijske montažne hiše sliši kot zapleten proces, a vse, kar potrebujete za začetek, je le dobra ideja.

Z idejo proces ustvarjanja sanjskih domov začnejo tudi v podjetju Stela Haus, ki postaja vodilni ponudnik skoraj nič-energijskih montažnih hiš tako na slovenskem kot na mednarodnem trgu.

V podjetju se tako prvenstveno zavzemajo predvsem za ponudbo ekološko prijaznih in energetsko učinkovitih hiš, ki so prilagojene individualnim željam in potrebam v različnih življenjskih obdobjih, njihov prepoznavni produkt pa so skoraj nič-energijske montažne hiše.

Vse se začne … v mislih!

Gradnja sanjskega doma se začne z idejo, nam pojasnijo v podjetju Stela Haus. S pomočjo svojih oblikovalcev in arhitektov vam bodo tako po predstavljeni ideji zgradili dom po meri, ki bo visokokakovosten in skoraj nič-energijski. Njihovi strokovnjaki bodo skrbno analizirali vaše ideje in zahteve ter vas vodili od začetne ideje do vselitve v vaš sanjski dom.

Nekaj uspešnih projektov podjetja Stela Haus si lahko ogledate na njihovi spletni strani, kjer uporabljajo napredno 3D tehnologijo za prikaz že postavljenih sanjskih domov. Ta tehnologija omogoča virtualno potovanje skozi hiše in ponuja resnično izkušnjo, kako se ideja prelevi v čudovito montažno hišo.

Idejna zasnova predstavlja začetek načrtovanja in vključuje iskanje rešitev ter umestitev objekta v prostor. Ta faza zahteva temeljit premislek in analitično razmišljanje. Idejna zasnova je temelj za nadaljnje načrtovanje in izvedbo projekta, zato je izjemno pomembno, da se ji posveti dovolj časa.

Idejna zasnova ima več prednosti:

Razkriva različne možnosti, ki jih prostor ponuja, ne omejuje se na eno prvotno idejo.

Predstavlja funkcionalne rešitve.

Omogoča natančno definirane poglede in razporeditev projekta, kar podjetju Stela Haus omogoča pripravo natančne ponudbe na kvadratni meter.

Idejna zasnova je ključni prvi korak pri gradnji sanjskega doma, na katerega so v podjetju Stela Haus izjemno ponosni. Z izkušenimi strokovnjaki vam bodo pomagali izdelati idejno zasnovo vašega doma in vam nudili svetovanje za najbolj optimalno rešitev. V podjetju so zavezani individualnemu pristopu, ki se odraža v končnih rezultatih njihovih projektov.

Njihov cilj je zagotoviti celovito oskrbo svojim strankam pred, med in po gradnji sanjskega doma ter prispevati k trajnostnemu razvoju. Če razmišljate o skoraj nič-energijski montažni hiši, se obrnite na priznano podravsko podjetje Stela Haus in uresničite svoje sanje o idealnem domu.

PREBERITE ŠE: FOTO: Na sejmu Stela Haus: Posvečamo se vsaki stranki posebej