Agent Zero, nekdanji odlični košarkar Gilbert Arenas, je tokrat v svoji oddaji Gils Arena Show gostil enega najboljših košarkarjev vseh časov ter najboljšega strelca z razdalje v zgodovini lige NBA, Stephena Curryja, poroča zurnal24.

Prepričan je, da ima Luka v sebi vse, kar je potrebno

Štirikratni prvak v ligi NBA je s svojim igralnim slogom dejansko preoblikoval sodobno košarko. Poleg LeBrona Jamesa in Kevina Duranta je nedvomno najvidnejša figura zadnjih petnajstih let v ligi. Vendar se mu pri 35 letih neizogibno se bliža trenutek, ko bo moral poiskati svojega naslednika.

Zanj je očitno izbral ravno Luko Dončića. Stephen Curry je namreč prepričan, da ima Luka v sebi vse, kar je potrebno, da zaznamuje prihodnost v ligi NBA.

Kdo bo naslednji na velikem odru, vsako leto v končnici, poizkušal iz sezone v sezone osvojiti prvenstvo, nagrado MVP, bo na tekmah vseh zvezd, redno v idealnih peterkah lige? Luka je več kot očitno tak igralec, da je na meji, da mu lahko uspe doseči vse te uspehe. Ko igrate proti njemu, to začutite,” je dejal o našem košarkaškem zvezdiku.