Šport

Nočna smuka po promocijskih cenah vozovnic

Uredništvo , 20.01.20 ob 14:54

V želji po promociji Pohorja in aktivnega preživljanja prostega časa sta podjetje Marprom kot upravljavec smučišča in Mestna občina Maribor dosegla sporazum o subvencioniranju cen vozovnic za nočno smuko.

V nadaljevanju smučarske sezone na Mariborskem Pohorju bo občanom Maribora na voljo posebna ugodnost – četrtkova nočna smuka po promocijskih cenah vozovnic. Te bodo za več kot polovico nižje od rednih cen nočnih smučarskih vozovnic.

V želji po promociji Pohorja in aktivnega preživljanja prostega časa sta podjetje Marprom kot upravljavec smučišča in Mestna občina Maribor dosegla sporazum o subvencioniranju cen vozovnic za nočno smuko. Občinska subvencija bo omogočila, da bosta za Mariborčane ob četrtkih veljali posebni ceni vozovnic za nočno smuko, in sicer 10 evrov za vse odrasle ter 5 evrov za otroke do vključno 14. leta starosti.

Do omenjene ugodnosti bodo upravičeni občani Mestne občine Maribor, pri čemer bo ob nakupu z osebnim dokumentom treba izkazati stalno prebivališče znotraj občine Maribor.

Prvič že ta četrtek

Cenejša nočna smuka bo na Mariborskem Pohorju prvič na razpolago že ta četrtek, 23. januarja, zatem pa še vse nadaljnje četrtke, ko bomo na Pohorju zagotovili nočno smuko. Medtem bodo ob petkih in sobotah, ko med 18. in 21. uro prav tako poteka nočna smuka, za vse obiskovalce veljale redne cene nočnih vozovnic; to je 23 evrov za odrasle, 20 za mladino, študente in seniorje ter 14 evrov za otroke in invalide.