Edis, Sevludin in Ermina – Mi trbovci za Slovenijo že več mesecev pomagajo družinam po vsej Sloveniji. Uspešno so pomagali več kot stotim. Pri delovanju pa jih je oviralo, da niso imeli uradno registriranega društva.

FOTO: Mariborinfo/Smiljan Kuhar

V preteklih tednih smo spremljali akcijo prenove stranišča v Selnici ob Dravi. Živeli so v hiši brez kopalnice, uporabljali so poljsko stranišče. Edis, Sevludin in Ermina – Mi trbovci za Slovenijo že več mesecev pomagajo družinam po vsej Sloveniji. Uspešno so pomagali več kot stotim. Pri delovanju pa jih je oviralo, da niso imeli uradno registriranega društva.

Zahvaljujejo se vsakemu posamezniku

V tem času, so uredili tudi to, saj se zavedajo, da bo tako pomoč še lažje stekla. »Naša skupina ima več kot 2.600 članov, ki nam stojijo ob strani in nas podpirajo v akcijah. Skozi mesece nam je pomagalo več posameznikov, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Sedaj smo uradno registrirani kot Društvo AIDA – društvo za humanitarne in dobrodelne oblike pomoči,« nam je dejal Edis.

Ob tem poziva ljudi, da stopimo skupaj. »Kot smo vedno do sedaj. Hvala vsakemu, ki pomaga, saj vsak evro šteje. Z vašo pomočjo bomo lahko osrečili še mnogo družin, posameznikov, invalidov in upokojencev,« zaključi

Če želite pomagati, to lahko storite z donacijo na:
TRR SI56 0233 0026 3596 724
Društvo Aida Šuštarjeva 13
1420 Trbovlje
Namen: Donacija

‼️Lep pozdrav‼️
Predstavljamo vam našo člansko kartico.Člani društva bodo imeli 20% popust na naše artikle z logotipom,…

Objavil/a Edis Jašarevič Šaroo dne Ponedeljek, 11. januar 2021