Družina iz Selnice ob Dravi je živela v hiši brez kopalnice, uporabljali so poljsko stranišče. Stekla je akcija in družina bo končno živela v boljših pogojih.

Poročali smo, da v Sloveniji okoli dva odstotka prebivalcev še nima stranišča v stanovanju. Med njimi je bila tudi družina iz Selnice ob Dravi. Živeli so v hiši brez kopalnice, uporabljali so poljsko stranišče.

Zahvaljujemo se celotni Sloveniji, posebno Štajercem, saj je bil odziv iz Maribora fenomenalen.

Edis, Sevludin in Ermina – Mi trbovci za Slovenijo že več mesecev pomagajo družinam po vsej Sloveniji. Uspešno so pomagali več kot stotim. Tokrat so se s pomočjo treh podjetnikov odločili, da pomagajo mladi družini. Stekla so dela, ki trajajo že več tednov. K sreči jih je kontaktiralo več družin, ki so prosili, da pomagajo.

Stranišče je urejeno, končujejo s “finesami”

Edis nam je povedal, da so dela tik pred koncem: »Stranišče je urejeno, potrebna je le montaža manjših stvari in bo končano. Izpadlo je zares lepo, družina je več kot zadovoljna.«

Tako je bilo včasih pri Danijelu na Janževi Gori v Mariboru a tako je sedaj malo pa je razlika hvala vsem ki so prispevali na bilo kakšen način 😁😁😁😉🙃.
#MiTrbivciZaSlovenijo
Seveda bo še kakšna slikica 😉

Objavil/a Edis Jašarevič Šaroo dne Ponedeljek, 04. januar 2021

»Veseli smo, da bo še ena družina živela v boljših pogojih,« nam je še povedal in dodal, da nadaljujejo z akcijami, saj je ogromno družin, ki še potrebuje pomoč: »Storili bomo vse, kar je v naši moči, da pomagamo. V teku je tudi uradna registracija društva, saj bomo na takšen način lahko ljudem še bolj pomagali.«

Zadnjih deset mesecev, delajo na svoje stroške. Svoj prosti čas namenjajo pomoči potrebnim. Vozijo se z lastnimi vozili, dostavljajo hrano, obleke. »Želimo si, da nas bo kdo v prihodnosti opazil, morda kakšna avtohiša, ki nam bi pomagala s kakšnim vozilom, da bomo lahko še bolj nemoteno pomagali naprej.«

Naslednja akcija je pomoč mali Megi

Hudo bolna Megi živi skupaj z mamico na Dolenjskem v Šmarjeških Toplicah. Stara je 10 let. Več si lahko pogledate v videoposnetku spodaj.

V kolikor želi kdo društvu pomagati, lahko Edisa kontaktira na telefonsko številko 070/161-691.