Gordana Grandošek Whiddon je ena izmed profesionalnih plesalk, ki je letos nastopala v oddaji Zvezde plešejo.

Gordana Grandošek Whiddon je ena izmed profesionalnih plesalk, ki je letos nastopala v oddaji Zvezde plešejo. Simpatična Mariborčanka, ki je na televiziji osvojila srca mnogih se je zdaj odločila za hvalevredno gesto. Poleg tega, da je ena najboljših slovenskih plesalk, je namreč tudi modna oblikovalka in odločila se je, da v dobrodelne namene ustvari posebne majice.

Gordana, ki ima tudi sama rada pasjo družbo, ne skriva svojega sočutja do živali in zato se je odločila, da za ceno 15 evrov prodaja unikatne majčke GGW. Ves zbran denar od prodaje bo namenila brezdomnim psom in varovančkom Zavoda Pit. Tako z nakupom majčke naredite nekaj dobrega za živali, hkrati pa modno zakorakate v poletje.

Živali so živa bitja in ne predmeti

Zavod Pit je neprofitna dobrodelna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem, zaščito in pravicami živali. Delujejo na področju Slovenije in izven meja Slovenije. Aktivni so pri boju proti pasjim borbam, ter ozaveščajo javnost o odgovornem skrbništvu in lastništvu živali, Hkrati se tudi trudijo, da bi se živali prenehale obravnavati kot predmeti temveč kot živa bitja. Zavodu Pit lahko sicer darujete tudi s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo PIT5 na 1919, več o njih pa najdete na tej povezavi.

Za vse informacije, lahko pišete na profil GGW na Facebooku, na tej povezavi ali na mail ggw@ggwcouture.com.