Kot je povedal, bo otrok deležen “balkanske vzgoje”.

Fotografija je simbolična

Dobre novice se pri priljubljenem slovenske reperju kar vrstijo. Pretekli teden se je Challe Salle na dopustu zaročil s svojo dolgoletno izbranko. Zdaj pa sta zaljubljenca sporočila, da pričakujeta naraščaj.

Reper in njegova izbranka Yvonne Srdoč sta že nekaj let v zvezi. Yvonne, ki je sicer doma v Reki, se je zaradi ljubezni preselila na Vrhniko. “To leto je prineslo marsikaj lepega,” z nasmeškom na obrazu dejal reper, ki te dni s partnerko uživa na dopustu v njenem domačem kraju.

Reper se bo moral posloviti od svojega domačega studia

Kot poroča 24ur.com, bosta zaročenca postala starša 15. januarja, ko bo na svet prikukal njun prvorojenec. “To bo za naju najlepše novoletno darilo,” je za povedal Challe Salle.

Par se je odločil, da bo otroška soba v prostorih, kjer ima glasbenik svoj studi. Zato se bo od njega moral najkasneje jeseni posloviti. Trenutno pa se oba najbolj veselita, da nosečnosti več ne rabita skrivati.

“Ker se mi je trebušček zelo hitro začel poznati, sem bila zadnje mesece primorana nositi zgolj ohlapna oblačila, a so kljub temu nekateri prijatelji in sodelavci nekaj sumili. Niso bili prepričani, ali sem le dobila nekaj kilogramov ali pa sem res noseča,” je dodala 28-letnica.

Sicer sta bodoča starša enotnega mnenja glede vzgoje otroka. Tako je Challe Salle dejal, da bo zelo pomembno, da otroka naučita moralne vrednote, spoštovanje, ljubezen, veliko pa bo k temu pripomogla “balkanska vzgoja”.