Poletno dalmatinsko vzdušje si lahko zagotovite tudi v oktobru, karte za Tragom Olivera so namreč že na voljo, njihovo število pa hitro pojenja!

Foto: Campus Sava

Če že razmišljate o tem, kako bi lahko občutek počitnic ob morju podaljšali, imamo dobro novico! Na Ptuju se 13. oktobra obeta glasbeni spektakel v priljubljeni dvorani Campus Sava Ptuj, “Tragom Olivera,” ki bo v vaše kraje prinesel pristno vzdušje večernega sprehoda ob morju.

Kaj vas čaka?

Obetajo se nepozabni trenutki, zato priporočamo, da ne odlašate z nakupom vstopnic. Peter Dragojević, Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža in Klapa Bonaca bodo na ta večer v okviru koncertne turneje “Tragom Olivera” ohranjali spomin na Oliverja Dragojevića.

Po uspešnih nastopih v Kopru, Mariboru, Velenju in Kranju, bo koncertna turneja “Tragom Olivera” gostovala na Ptuj. V dvorani Campus Sava se bodo glasbeniki 13. oktobra poklonili dalmatinskemu glasbeniku in legendi, Oliverju Dragojeviću, ki je z glasbeno zapuščino neprecenljiv del kulturne dediščine Hrvaške.

Večer, posvečen Oliverju

Na odru priljubljene dvorane Campus Sava Ptuj, ki je v zadnjem letu gostila številne izjemne glasbenike, se bodo izmenjevali Oliverjeva skupina Dupini, glasbenik Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža, nečak Peter Dragojević in Klapa Bonaca, ki bodo v središče jeseni Ptujčanom pričarali pravo dalmatinsko vzdušje s številnimi Oliverjevimi uspešnicami.

Projekt “Tragom Olivera” si prizadeva ohraniti glasbeno dediščino Oliverja Dragojevića ter ga predstaviti na odrih po Hrvaški, Sloveniji in po svetu.

Ne zamudite priložnosti za občutek poletja v oktobru – pričakujemo, da bodo vstopnice hitro pošle, zato vam svetujemo, da jih pridobite čim prej. Kje? Tukaj.

Vstopnice so na voljo v treh kategorijah: “ZLATI PARTER” za 34,90 €, “SREBRNI PARTER” za 31,90 € in “PARTER” stojišča za 24,90 €, prodajajo pa jih na Petrolu in na spletni strani Eventim.si. Obstaja tudi “VIP” kategorija za 120,00 €, ki vključuje pijačo dobrodošlice in izbrano buteljko ali penino; vstopnice za to kategorijo so na voljo na spletni strani dvorane Campus Sava.

Podaljšajte si poletje z zvoki pesmi Oliverja Dragojevića!

Glasba Oliverja Dragojevića ima poseben prostor v srcih poslušalcev, kar se odraža v veliki priljubljenosti turneje “Tragom Olivera.” Njegova glasba je presegla meje Hrvaške in navdihnila številne glasbenike in oboževalce po vsem svetu, ki jih združuje ljubezen do dalmatinskih ritmov.

Oboževalci Oliverja Dragojevića se zagotovo veselijo skupnega prepevanja njegovih uspešnic ter ohranjanja spomina na legendarnega morskega volka. Vstopnice si zagotovite tukaj.

Kdo ne bi ob pesmih, kot so “Cesarica,” “Galeb i ja,” “Vjeruj u ljubav,” “Dva put san umra,” “Oprosti mi pape,” in mnoge druge, občutil občutke nostalgije? In prav te pesmi vas čakajo na koncertu v okviru turneje Po sledeh Oliverja na Ptuju!

Dalmatinski vrhunec oktobra

Dogodek “Tragom Olivera” na Ptuju je zagotovo eden od vrhuncev letošnje jeseni, ki bo mesto napolnil s pravim dalmatinskim vzdušjem. Organizatorji že napovedujejo, da bo koncert v dvorani Campus Sava prava dalmatinska fešta! Ne zamudite priložnosti, si vstopnice zagotovite tukaj!

Vstopnice za koncert so že v prodaji, zato organizatorji priporočajo, da si jih zagotovite čim prej, saj pričakujejo veliko zanimanje. Poleg običajnih vstopnic so na voljo tudi VIP paketi, ki vključujejo pijačo dobrodošlice in izbrano buteljko ali penino. Vstopnice lahko kupite tukaj.