Najbolj vroča plaža Citybeach v mestu je nazaj, tokrat že tretjič na nabrežju reke Drave.

Vrača se najbolj vroča tridnevna plaža v mestu Citybeach, ki je nastala v sodelovanju z graško mestno plažo, na kateri pa tamkajšnji prebivalci in obiskovalci sicer uživajo kar sto dni. Dogodek pa je tudi pl

Mestna plaža od petka do nedelje

Ležalniki se bodo ponovno postavili med 7. in 9. junijem ob nabrežju reke Drave, na terasi MariBoxa. Letošnji dogodek bo minil v izjemni lokalni ponudbi, tako hrane kot glasbe. “Na plažo prihajajo lokalni DJ-i, ki se bodo predstavili predvsem z urbano gasbo, lokalna pa bo tudi kulinarika, saj se bodo na plažo pripeljali znani slovenski ponudniki street food-a,” je za Maribor24 povedal organizator Mitja Špes.

 

Od petka do nedelje bo tako pričaran občutek plaže, kjer bo petek minil predvsem v duhu after work dogajanja, ko se bodo ob vročih temperaturah vsi ohlajali ob koktejl baru, v soboto se organizira športni dan, postavljena bo kopalna ploščad in bazen ter športno igrišče. “Dogajalo se bo tudi na sami vodi, jeti, električni surfi, kajtanje in veslanje,” še dodaja Špes. V nedeljo pa na plažo vabijo predvsem družine, ki bodo lahko še pred letnimi dopusti okusili nekaj morskega vzdušja.