DOBRODELNA KAVICA ZA KRISA, je dobrodelna akcija za katero so se odločili v enem najbolj priljubljenih lokalov v Mariboru.

V četrtek, 3. oktobra od 8.00 do 24.ure, v Niagara cocktail baru pripravljajo celodnevni dogodek, na katerem imamo možnost vsi, da z dobrodelno kavico, pomagamo Krisu do tako težko dostopnega in zelo dragega zdravila.

Kot navajajo v Niagari, so se za to potezo odločili, ker se jih je zgodba malega Krisa zelo dotaknila in ker so mnenja, da se dobro z dobrim vrača, zato so se brez oklevanja odločili, da v enodnevni akciji “Kavica za Krisa” pomagajo zbrati čim več finančnih sredstev za 19 mesečnega dečka.

Celoten izkupiček prodanih kavic tega dneva, bodo podarili humanitarnemu društvu Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, preko katerih se zbirajo finančna sredstva za Krisovo zdravilo.

Prispevke za Krisa bodo zbirali tudi druge dni

V Niagara cocktail baru bo od petka, 27.septembra nastavljena tudi škatla, kjer bodo do nadaljnjega zbirali prostovoljna sredstva za Krisa. Celoten izkupiček prodanih kavic na dan 3.10. bodo nato takoj nakazali humanitarnemu društvu Palčica pomagalčica, vsa donacijska sredstva, ki se bodo zbirala dlje časa, pa bodo nakazali po izteku zbiranja, oziroma najkasneje do 20.decembra 2019. Kot obljubljajo pa bodo zaradi transparentnosti vsa potrdila o vplačilih tudi javno objavili na svojih socialnih omrežjih.

S skupnimi močmi

Ker se vsi zelo dobro zavedamo, da nam lahko uspe SAMO s skupnimi močmi. Zato vas v čim večjem številu v četrtek, 3. oktobra od 8.ure naprej, vabijo v Niagaro na Lent, da skupaj pomagamo Krisu do dostojnega in lepega življenja.