Novi VW Caddy 2021 je najbolj priljubljeno dostavno vozilo v svojem segmentu! Popolnoma nova generacija predstavlja še bolj dovršen dostavnik oziroma vsestransko družinsko vozilo. V salonu Porsche Maribor je sedaj na voljo že peta generacija uspešnega modela VW Caddy, vsaka podrobnost je bila pri novi generaciji namreč zasnovana povsem na novo!

Novi VW Caddy 2021 je najbolj priljubljeno dostavno vozilo v svojem segmentu! Popolnoma nova generacija predstavlja še bolj dovršen dostavnik oziroma vsestransko družinsko vozilo. V salonu Porsche Maribor je sedaj na voljo že peta generacija uspešnega modela VW Caddy, vsaka podrobnost je bila pri novi generaciji namreč zasnovana povsem na novo!

Seveda pa popolnoma novi Caddy še naprej ostaja zanesljiv, prilagodljiv in funkcionalen – in je zdaj še bolje pripravljen na vse, kar vam ponuja življenje – odkrijte ga tudi vi! Potniška različica Caddy je lahko vaša že od 22.462 € dalje, medtem ko je lahko dostavniški Caddy Cargo vaš že od 19.516 €.

Pri Porsche Maribor vam o najnovejših gospodarskih vozilih znamke Volkswagen z veseljem svetuje vodja prodaje VW Gospodarska vozila Iztok Drobnič. Z njim smo opravili tudi kratek intervju, v katerem nam je zaupal, kateri so glavni razlogi za nakup novega Caddya in katere so največje posebnosti.

g. Iztok Drobnič, predstavite nam največje novosti novega Caddya!

Med največje novosti novega Caddya zagotovo štejem povsem novo platformo MQB, ki omogoča bolj napredno tehniko, udobno vožnjo in nižjo porabo. V notranjosti pa je največja razlika ta, da je sedaj digitalno izpopolnjena, nov je sistem Innovision Cockpit z velikimi digitalnimi merilniki in multimedijskim zaslonom na dotik. Izboljšani so tudi asistenčni sistemi.

Katere izvedenke so trenutno že na voljo?

Trenutno so že v prodaji: VW Caddy Kombi/Life – kombi z zastekljenim potniškim delom, VW Caddy Cargo – furgon z zaprto nadgradnjo, VW Caddy Maxi – podaljšana izvedba in VW Caddy Krpan – za vsakodnevno prilagodljivost.

Kaj so največje prednosti nove generacije?

Prepričan sem, da so prednosti novega Caddya, da seveda še naprej ostaja zanesljiv, prilagodljiv in funkcionalen – in je zdaj še bolje pripravljen na vse, kar vam ponuja življenje. Podjetniki in obrtniki bodo veseli, da je v Caddyju Maxi na voljo prostora za kar dve euro paleti.

Sestavite si svojega: Novi Volkswagen Caddy konfigurator

Želite več informacij o popolnoma novem Caddyju? Prosimo vas, da jih pokličete na 051 288 567. Z veseljem vam bodo pomagali!

VW Caddy Life – za družinske podvige!

Preverite opremo modela VW Caddy Life:

• večfunkcijski usnjeni volan
• različni kromirani dekorativni elementi
• strešne letve črne barve
• električno nastavljiva, ogrevana in zložljiva ogledala
• lahka aluminijasta platišča briljantne barve
• zložljive mizice z držali za skodelice
• žepi za zemljevide na sprednjih sedežih
• “Composition Media”, 8,25″ zaslon na dotik

VW Caddy Furgon – mojster za vse!

Preverite opremo modela VW Caddy Furgon:

• 12-voltna vtičnica na armaturni plošči
• električni pomik sprednjih stekel
• klimatska naprava
• nastavljanje višine voznikovega sedeža
• okna na krilnih vratih zadaj
• predelna stena s fiksnim oknom
• “Composition Audio”, 6,5″ zaslon na dotik
• priprava za telefon

Volkswagen Caddy – razlogi, zakaj ga izbrati!

VW Caddy: ena izmed ključnih novosti je vsekakor povsem nova prečna modularna platforma MQB, ki omogoča uporabo najsodobnejših tehnologij ter asistenčnih in multimedijskih sistemov. Obenem pa zagotavlja tudi splošno varnost, udobje, digitalizacijo in še veliko več. Volkswagen Gospodarska vozila (VW GV) z novo tehnologijo dvojnega vbrizgavanja, imenovano twindosing, omogoča, da so turbodizelski motorji TDI čisti, kot še nikoli poprej.

Digitalni kombinirani instrument – novo poglavje armaturne plošče

Volkswagen Caddy pete generacije vas bo zagotovo prepričal z novimi visokotehnološkimi rešitvami in precej večjo praktičnostjo v notranjosti. Podaljšana izvedba, imenovana Caddy Maxi, zagotavlja dovolj prostora za kar dve euro paleti, ki sta na sredini in zadaj lahko obrnjeni počez ali pa na sredini počez in zadaj po dolžini vozila. Navdušeni boste nad novim digitalnim kombiniranim instrumentom Digital Cockpit in multimedijskim sistemom z zaslonom z velikostjo med 6,5 in 10,0 palca. Z največjim zaslonom je na voljo povsem dovršeno digitalno okolje Innovision Cockpit. Prek enote OCU (Online Connectivity Unit) z integrirano eSIM-kartico lahko multimedijski sistemi dostopajo do mobilnih spletnih storitev in funkcij iz ponudbe Volkswagen We. Novi Caddy je tako več čas povezan s spletom.

VW Gospodarska vozila na zalogi – preverite vozila na zalogi!

VW Caravelle – zaloga
VW Transporter – zaloga
VW Multivan – zaloga
VW Amarok – zaloga
Volkswagen Slovenija – celotna zaloga

VW Caddy – novi motorji TDI twindosing, TSI in TGI

VW Caddy nove generacije se lahko pohvali z naprednimi štirivaljnimi dizelskimi TDI-motorji. Gre za povsem nove motorje naslednje generacije. Že sedaj namreč izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce (DPF). Za TDI-motorje z močjo med 55 kW (75 KM) in 90 kW (122 KM) se prvič uporablja nova tehnologija twindosing: s pomočjo dveh katalizatorjev SCR in s tem realiziranega dvojnega vbrizgavanja aditiva AdBlue so se emisije dušikovih oksidov (NOx) v primerjavi z motorji iz prejšnje generacije modela VW Caddy zmanjšale.

Novi TDI-motorji za novi Volkswagen Caddy se tako uvrščajo med najčistejše dizelske motorje na svetu. Enako učinkovita in trajnostno zasnovana sta tudi turbobencinski motor TSI z močjo 84 kW (116 KM) in prisilno polnjeni motor na zemeljski plin TGI. Nove pogonske tehnologije prinašajo pozitivne učinke v ekološkem in ekonomskem smislu: glede na izbrani motor je predvidena poraba novega Caddyja v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za kar do 12 %.

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte jih, z veseljem so vam na voljo.
Salon Volkswagen Gospodarska vozila Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor
• Iztok Drobnič
• Telefon: +386 2 65 40 302
• E-naslov: iztok.drobnic@porsche.si