Ste vedeli, da je več kot polovica okvar motorja pri starejših vozilih posledica okvarjenega zobatega jermena? Za vas imamo odličen nasvet, kako do ugodne menjave zobatega jermena na vašem vozilu Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Kako prihraniti do -30% pri menjavi zobatega jermena  – velikem servisu?

V primeru, da imate avto starejši od štirih let in je znamke VW, Audi, SEAT, Škoda lahko privarčujete kar do -30% pri menjavi zobatega jermena oziroma velikem servisu. Preverite, kako ugoden servisni paket so pripravili za menjavo zobatega jermena (veliki servis) pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

MENJAVA ZOBATEGA JERMENA  – VELIKI SERVIS, PAKETNA CENA – vse vključeno (delo, material) po ugodni ceni

– originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine

– zobati jermen komplet

– vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine

– 2-letna garancija na delo in material

– podaljšanje Asistence Porsche Slovenija

Veliki servis z menjavo zobatega jermena Maribor

Kontaktirajte njihovo sodelavko Martino za ugodnejšo ponudbo servisa na 031 616 918 ali ji pišite na martina.gartner@porsche.si.

Zakaj je potrebno opraviti veliki servis z menjavo zobatega jermena?

Veliki servis avta je pomemben, ker se sestavni deli v motorju sčasoma obrabijo. Med njimi je tudi zobati jermen. Zaradi obrabe se lahko le-ta pretrga, kar lahko povzroči večje stroške, saj je v tem primeru potrebno zamenjati tudi druge dele motorja. Prav zato je pomembno, da redno pregledujete stanje vašega zobatega jermena.

Kdaj je potrebno opraviti menjavo zobatega jermena, na koliko km?

Pri vozilih VW (Volkswagen), Audi, SEAT in Škoda natančne podatke za menjavo zobatega jermena najdete v servisni knjižici vašega avtomobila. Največkrat je potrebno veliki servis opraviti med 100 in 200 tisoč kilometri, poleg veliko prevoženih kilometrov ima pomembno vlogo tudi starost zobatega jermena. Priporočamo vam, da se čimprej naročite na servisni pregled, kjer bomo preverili stanje zobatega jermena.

Opozorilni znaki, kdaj je nujno menjati zobati jermen

Nujno je, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena! Da bi zmanjšali tveganje za okvaro jermena, priporočamo redne servisne preglede.

Najpogostejši znaki za okvaro so: 

– izrazit hrup motorja

– avto se trese zaradi neenakomernega teka

– motor je neodziven

– vidne so razpoke na zobatem jermenu

– raztrgan zobati jermen

Zakaj ravni pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta?

Redno opravljanje velikega servisa zagotavlja, da bo vaš avtomobil vedno optimalno pripravljen na vožnjo in seveda tudi popolnoma varen. Ker želijo, da se na cesti počutite varno, vam nudijo vrhunski servis  po natančnih navodilih in priporočilih proizvajalca (matične tovarne), zato vam garantirajo najkvalitetnejše opravljanje popravil in odlično delovanje vašega vozila.

Pri servisu uporabljajo izključno visokokvaliteten material profesionalne kakovosti, ki omogoča brezhibno ujemanje in posledično optimalno delovanje vozila, daljšo življenjsko dobo in večjo varnost vas in vseh ostalih udeležencev v prometu.

Ugodnejši veliki servis z menjavo zobatega jermena

Za vas so pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste odlično poskrbeli za redno vzdrževanje vašega vozila, hkrati pa boste privarčevali. Preverite ugodne servisne pakete Vedno vredno, ki so jih pripravili pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Menjava zobatega jermena VW

Menjava zobatega jermena Audi

Menjava zobatega jermena SEAT

Menjava zobatega jermena Škoda

Posvetujte se z njihovimi servisnimi svetovalci ali osebno obiščite poslovalnice, da se pogovorite o ugodnih varčevalnih paketih. Da boste lahko varno in ugodno vozili vsak dan.

Servis Audi, VW, Škoda – PORSCHE MARIBOR
Servis Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor, tel.: 02 65 40 300

Servis Audi, VW, SEAT, Škoda – PORSCHE PTUJSKA CESTA
Servis Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150 2000 Maribor, tel.: 02 45 02 660

 Kontaktirajte njihovo sodelavko Martino za ugodnejšo ponudbo servisa na 031 616 918 ali ji pišite na martina.gartner@porsche.si.