Že poznate projekt Gibaj Maribor? Preverite kje vse se lahko rekreirate pod strokovnim vodstvom in to povsem brezplačno.

Projekt #gibajmaribor je nastal na pobudo Športne zveze Maribor, njegov namen pa je promocija rekreativnih in množično-športnih prireditev v mestu.

Zdrav duh v zdravem telesu

S projektom želijo pri Športni zvezi Maribor opozoriti na pomen gibanja v vsakdanjem življenju in pomembnost športa za mesto in predvsem meščane. “Maribor je v svoji podobi vedno nosil identiteto športnega mesta. In tako lahko ostane tudi v prihodnje, če bomo tudi ljudje tega mesta živeli s športom in rekreacijo. Vsak dan, vsak zase in skupaj. Zato #gibajmaribor,” so povzeli pomen projekta.

Maribor je v svoji podobi vedno nosil identiteto športnega mesta. In tako lahko ostane tudi v prihodnje, če bomo tudi ljudje tega mesta živeli s športom in rekreacijo. Vsak dan, vsak zase in skupaj. Zato #gibajmaribor.

Ples, pilates, tek in še kaj

Do konca leta je v okviru projekta mogoče obiskati precej različnih vrst vadbe pod strokovnim vodstvom. Vam je blizu ples, morda borilne veščine? Pobrskajte po aktualnem letaku, pokličite izvajalca in izkoristite priložnost.

Naredite nekaj zase, počutili se boste odlično.