Mariborska digitalna zobozdravstvena ordinacija VBO je pričela leto 2020 s 350 % rastjo prodaje nevidnih zobnih aparatov Invisalign.

Priznana mariborska zobozdravstvena ordinacija VBO, katere nosilka dr. Vesna Kaloh je bila kar dve leti zapored izbrana za najboljšo štajersko zobozdravnico po izboru bralk in bralcev Večera, lani pa še za zdravnico leta, po izboru bralk in bralcev revije Viva, je tudi v novo leto vstopila zelo uspešno. Sicer so že v preteklem letu bili najuspešnejši ponudnik nevidnih zobnih aparatov Invisalign v širši regiji, ne le v Sloveniji. A kot kažejo poslovni rezultati iz pričetka letošnjega leta, si za 2020 obetajo nov rekord in še močnejšo rast. Prodajo nevidnih zobnih aparatov Invisalign so namreč v pričetku letošnjega leta povečali za kar neverjetnih 350 %.


Prav v pričetku tega tedna so pri VBO-ju pripravili posebno Valentinovo prodajno akcijo, kjer ponujajo celotno Invisalign obravnavo za 30 % ceneje, kar se doslej še ni zgodilo pri nobenem ponudniku teh storitev in prav zaradi tega so se naročila za Invisalign pri VBO močno povečala. Izreden popust velja le za prijave na prvi pregled do nedelje.


Dr. Vesna Kaloh je ob tem povedala: “Res je, da smo ob pričetku te Valentinove akcije pričakovali nekoliko več prijav za prvi pregled za Invisalign pri VBO kot je to sicer. A število naročil je poskočilo enormno, vendar jih z našo strokovno in številčno ekipo kljub temu brez težav obvladujemo.”

Prijave sprejemajo do zapolnitve vseh mest oz. najkasneje do 16. 2. 2020 zvečer na tem spletnem mestu: https://www.vbo.si/invisalign-ponudba/

Pri VBO so nam ob zaključku pogovora zaupali, da imajo znotraj Valentinove 30% Invisalign akcije prostih le še nekaj mest, akcija pa traja samo še do nedelje, zato se splača čimprej prijaviti in si zagotoviti svoje mesto med zadovoljnimi Invisalign uporabniki, ki jih je na celotni zemeljski obli že preko 8 milijonov. Med njimi tudi znani zvezdniki, kot na primer Billie Eilish, Justin Bieber, Tom Cruise, Oprah Winfrey, Zac Efron, Serena Williams in mnogi drugi.

Billie Eilish ponosno razkazuje svoje zobne opornice Invisalign

Prijave sprejemajo do zapolnitve vseh mest oz. najkasneje do 16. 2. 2020 zvečer na tem spletnem mestu: https://www.vbo.si/invisalign-ponudba/