DOGODKI

Rače – Fram

Požar še je razširil do velikosti okoli 30 kvadratnih metrov.

Uredništvo6 dni

Policisti so v Račah včeraj v enem večeru dvakrat ustavili dvojico veseljakov na mopedu.

Uredništvo2 tedna

Dragu Jelšku iz Ješence so po decembrskem požaru že pomagali sosedje in domačini, prav tako Občina Rače-Fram. Sedaj je KORK Fram zanj odprl transakcijski račun.

Damjan Veršič6 mesecev

FOTO in VIDEO: Joško Obrovnik je v zadnjih 40-ih letih ustvaril neverjetno zbirko starodobnikov; od avtobusov in tovornih vozil do osebnih avtomobilov, mopedov in traktorjev.

Damjan Veršič9 mesecev

Framski gasilci so se včeraj popoldne odpravili na nekoliko nenavadno intervencijo. Tehnično pomoč so nudili pri Framskem ribniku.

Uredništvo9 mesecev

FOTO in VIDEO: Na Jezerskem se je 16 prijavljenih ekip iz vse države pomerilo na tekmovanju v različnih scenarijih na osnovi resničnih dogodkov.

Damjan Veršič10 mesecev

V tej štajerski občini že tradicionalno razpisujejo žepnine za dijake in študente ter tako zagotavljajo nadstandardno storitev ter vzpodbudo mladim upom. Letos so v ta namen predvideli 225.000 €.

Helena Kosi Odlak11 mesecev

V občini Rače-Fram so se v času od 11. do 21. junija v okviru občinskega praznika zvrstile številne in raznolike kulturne, glasbene in zabavne prireditve.

Damjan Veršič12 mesecev

Orodjarstvo Gorjak d.o.o., družinsko podjetje iz Rač pri Mariboru, se ukvarja z izdelavo vseh vrst orodij, še zlasti tistih za avtomobilsko industrijo. Raška regijska gazela je že v prvi polovici letošnjega leta skoraj v celoti zapolnila kapacitete svoje proizvodnje. »Dela bi lahko sprejeli še več, a imamo pomanjkanje kadra,« pravi direktor Marko Gorjak.

Uredništvo1 leto

Gre za pet električnih in pet navadnih koles, ki so na voljo v prostorih Medgeneracijskega centra DANica Rače – Fram.

Damjan Veršič1 leto

Podjetje Mata Tim iz Hoč v začetku junija začenja z nadgradnjo zbirnega centra. Občane pozivajo, da čimveč odpadkov odpeljejo v zbirni center v Pragerskem.

Damjan Veršič1 leto