S prenovo Tuš supermarketa Rače so poskrbeli za še boljšo nakupovalno izkušnjo, saj je poslovalnica zasnovana skladno z najsodobnejšimi trgovinskimi smernicami. Ob prenovi so pri Tušu poskrbeli tudi za izboljšano ponudbo, saj je kupcem v toploteki na voljo še več že pripravljenih jedi. Širok je tudi izbor pripravljene hrane za malico ter za na pot. V oddelku sadja in zelenjave je poudarek na sezonskih ter lokalno pridelanih sadežih, v mesnici pa je na voljo bogata ponudba mesa in mesnih pripravkov lastne izdelave.

Pri Tušu so poskrbeli tudi za sodobno zasnovan oddelek kruha, ki nudi sveže pečene pekovske dobrote skozi ves dan, kupci pa si s pekovskimi izdelki lahko postrežejo tudi iz priročne samopostrežne vitrine. Na voljo so tudi izdelki izbranih lokalnih pridelovalcev in proizvajalcev ter izdelki trgovske znamke Tuš, ki predstavlja znak kakovosti in ugodnosti.


Ob prenovi so pri Tušu poskrbeli tudi za izboljšano energetsko učinkovitost objekta in s tem izpolnjevanje smernic na področju trajnostnega poslovanja. Prenovljeni Tuš supermarket Rače ima tako vgrajeno varčno LED razsvetljavo in vrhunski sistem hladilne tehnike, ki pri svojem delovanju uporablja naravni plin CO2. Praktično vsi hladilniki in zamrzovalniki so zaprti, kar pomeni manjšo porabo energije in tudi bolj prijetno nakupovanje.