Tuš v Račah je odprt že več kot 15 let in skrbi za ugodno ponudbo, preskrbo s kakovostnimi živili ter izdelki široke potrošnje. Včeraj se je odprl prenovljeni Tuš supermarket Rače z izboljšano ponudbo, kupcem je namreč v toploteki na voljo še več že pripravljenih jedi. Širok je tudi izbor pripravljene hrane za malico ter za na pot. V oddelku sadja in zelenjave je poudarek na sezonskih ter lokalno pridelanih sadežih, v mesnici pa je na voljo bogata ponudba mesa in mesnih pripravkov lastne izdelave.

V prenovljeni trgovini so poskrbeli tudi za sodobno zasnovan oddelek kruha, ki nudi sveže pečene pekovske dobrote skozi ves dan, kupci si lahko prav tako s pekovskimi izdelki postrežejo iz samopostrežne vitrine. Na voljo so tudi izdelki izbranih lokalnih pridelovalcev in proizvajalcev ter izdelki trgovske znamke Tuš.

Ob prenovi so pri Tušu poskrbeli tudi za izboljšano energetsko učinkovitost objekta in s tem izpolnjevanje smernic na področju trajnostnega poslovanja. Prenovljeni Tuš supermarket Rače ima tako vgrajeno varčno LED razsvetljavo in vrhunski sistem hladilne tehnike, ki pri svojem delovanju uporablja naravni plin CO2. Zaprti hladilniki in zamrzovalniki prispevajo k manjši porabi energije in prijetnejšemu nakupovalnemu okolju.