V času, ko je povpraševanje po hitrih testih na SARS – CoV- 2 v porastu, so ga med svoje storitve uvrstili tudi v Medicinsko alternativnem centru Sanus statera v Mariboru.

S samoplačniškim hitrim testiranjem se boste izognili čakalnim vrstam, odvzem poteka hitro in neboleče, rezultat pa je znan v desetih do petnajstih minutah. Če se izkaže, da je vaš test pozitiven, zagotavljajo tudi testiranje s PCR testom. Za samoplačniški test boste odšteli 20 evrov.

Hitro in neboleče

»Imamo visokokakovostne hitre teste, ki so izredno zanesljivi. Opravljamo veliko testiranj in do zdaj so imeli vsi pozitivni testi potrjen tudi pozitiven rezultat na PCR testiranju,« povejo v Medicinsko alternativnem centru SANUS STATERA.

Testiranja opravljajo vsak dan med 7. In 19. uro, na ulici Roberta Kukovca 15 v Mariboru, se je pa nanj, zaradi razporeditve dela, potrebno prej naročiti. Ker potrdila ljudje potrebujejo vsak dan, testiranja opravljajo tudi v soboto in nedeljo.

Na testiranje se lahko naročite na telefonsko številko (0)2 3000 450 ali info@sanus-statera.com

Sodelujejo s podjetji in posamezniki

Trenutno jih obiščejo predvsem tisti, ki želijo zanesljiv test, pa nimajo časa čakati v vrsti, ali pa podjetja, ki želijo svojim zaposlenim omogočiti hitro, neboleče in zanesljivo testiranje. »Med naročniki je veliko podjetij, naša glavna dejavnost je namreč medicina dela. Podjetja na hitro testiranje  zaposlene napotujejo večinoma ob koncih tedna, ali pa v svoje prostore pokličejo našo mobilno ekipo,« je povedal Božo Kranjčevič, direktor podjetja.

Rezultat testa je na voljo po približno petnajstih minutah, ko vam bodo izročili tudi uradni izvid. Medicinsko alternativni center  Sanus statera je del zNET mreže, kamor bodo sporočili rezultat vašega testa. V kolikor je pozitiven in bi ga želeli preveriti še s PCR testom, lahko tudi tega opravite na istem mestu, tudi ta storitev je namreč na voljo.