Trgovina se bo od drugih bistveno razlikovala predvsem po infrastrukturnih značilnostih, sicer pa bo novi Lidl nudil zaposlitev več kot ducatu ljudi.

Ob krožišču na Titovi cesti, nad izvozom proti Pobreški cesti, so pri MOM avgusta letos postavili novo 42 metrov dolgo jekleno konstrukcijo, obenem pa bodo proti Europarku še letos pričeli z izvedbo 146 metrov kolesarskih poti, ki bodo potekale ob novem Lidlovem trgovskem objektu.

Poleg novih kolesarskih povezav pa bo naj bi še letos odprla vrata tudi nova Lidlova trgovina, razlaga Tina Cipot za Lidl Slovenija: “Gradnja nove trgovine poteka po načrtih. Svoja vrata bo predvidoma odprl konec leta, velikost prodajnega prostora pa bo 1300 kvadratnih metrov”.

Razlika v infrastrukturi, ne v ponudbi

Dela so kljub epidemiji covid-19 v teku, nova trgovina pa se bo od ostalih bistveno razlikovala, pojasnjuje Tina Cipot: “Trgovina se bo od dosedanjih Lidlovih lokacij bistveno razlikovala, saj bo imela ozelenjeno streho in fasadno opno, ki bo deloma iz polnih fasadnih plošč in deloma iz plošč iz perforirane pločevine. Razlike v ponudbi ne bo, ta bo enaka kot v drugih Lidlovih poslovalnicah.”

Trgovina se bo od dosedanjih Lidlovih lokacij bistveno razlikovala, saj bo imela ozelenjeno streho in fasadno opno, ki bo deloma iz polnih fasadnih plošč in deloma iz plošč iz perforirane pločevine. Razlike v ponudbi ne bo, ta bo enaka kot v drugih Lidlovih poslovalnicah.

Nova trgovina v Lidlovi verigi poslovalnic pa pomeni tudi nove možnosti zaposlitve. Pri Lidlu tako pojasnjujejo, da bodo v novi trgovini zaposlili več kot ducat novih sodelavcev, vendar točno število zaenkrat še ni znano.