Statistike govorijo, da večina svoje dolgoletne partnerje najde prav med šolskimi klopmi. Tako tudi mariborska Fakulteta za naravoslovje in matematiko s kratkim videom ljubezni na prvi pogled bodoče brucke in bruce vabi najprej na informativne dneve, nato pa k vpisu.

Fakulteta za naravoslovje in matematiko UM, ki se odlikuje z izjemno raziskovalno odličnostjo ter najvišjimi študentskimi ocenami profesorjev, svojo tradicijo piše skoraj od samih začetkov Univerze v Mariboru. Vrhunski dosežki, ki Fakulteto uvršajo v sam vrh svetovne lestvice World University Rankings, pa za seboj skrivajo tudi odlične odnose med zaposlenimi, kolegialno atmosfero med študenti ter izvrsten tutorski sistem.

Letošnji informativni dnevi, ki bodo v petek, 14. februarja in  v soboto, 15. februarja, tako padejo na zelo pomenljiv datum, Valentinovo. A prav na bodoči Fakulteti lahko čaka ljubezen življenja …

Oglejte si video, se udeležite informativnih dnevov in marca na vpisnici izberite pravo fakulteto.

Informativni dnevi bodo na Fakulteti za naravoslovje in matematiko UM potekali 14. februarja ob 10. in 15. uri ter 15. februarja ob 10. uri.

Na FNM, ampak kam?

»Izvajamo 13 študijskih programov na vseh treh bolonjskih stopnjah, prav vsi programi pa študentom zagotovijo razumevanje poglobljenih teoretičnih vsebin in pomembne uporabne veščine,« poudari dekan FNM, dr. Mitja Slavinec. In rezultat? »Odlične zaposlitvene možnosti ter velika konkurenčna prednost na trgu dela,« še doda. »Edini v Sloveniji izvajamo enovit magistrski študij pedagoške smeri, ki diplomantom neposredno odpira vrata za zaposlitev na osnovnih ali srednjih šolah,« zaposlitvene možnosti študentov opiše dekan.

Tvoje življenje, tvoja prihodnost. Izberi poklic, ki je “future-proof”. Izberi poklic prihodnosti.

Fakulteta ponuja univerzitetne in magistrske študijske programe  področja biologije, ekologije  naravovarstvom, fizike, matematike, računalništva, tehnike in kemije. »Kot prvi v Slovenji izvajamo enovit magistrski študij pedagoških programov in omogočamo tripredmetni pedagoški študij,« izpostavi dr. Slavinec ter doda, da fakulteto odlikuje tudi izvrsten doktorski študij, ki študentom omogoča poglobljeno in kakovostno znanstvenoraziskovalno delo v okolju perspektivnih in že uveljavljenih znanstvenikov.