Zaradi trenutne situacije bodo prodajna mesta Energije plus do nadaljnjega za obiskovalce zaprta. Izjemi sta prodajni mesti v Mariboru na Veselovi ulici 10 in Vetrinjski ulici 2, ki zaenkrat poslujeta kot običajno.

Prodajna mesta Energije plus bodo zaradi trenutne situacije do nadaljnjega za obiskovalce zaprta. Izjemi sta prodajni mesti v Mariboru na Veselovi ulici 10 in Vetrinjski ulici 2, ki zaenkrat poslujeta kot običajno.

Ob tem so zapisali: “Da poskrbimo za vse vaše potrebe in ostanemo v stiku, vam navkljub trenutnim razmeram, ki vladajo zaradi širjenja koronavirusa, ponujamo vrsto brezstičnih alternativ.”

Vsak delovni dan so od 7.30 do 17.00 na voljo v klicnem centru na telefonskih številkah 080 2115 ali 02 22 00 115. Klicni center deluje nemoteno, svetovalci so vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč.

Na elektronsko pošto info@energijaplus.si se trudijo odgovoriti še isti dan. Obisk spletne strani www.energijaplus.si vam omogoča pogovor v živo (zelena ikona v spodnjem desnem kotu). Kontaktirate jih lahko tudi preko Facebook Messenger aplikacije.

24/7 vam je na voljo brezplačna spletna aplikacija eStoritve in brezplačna mobilna aplikacija ePLUS. Na spletni strani www.energijaplus.si najdete vrsto obrazcev, ki jih potrebujete za ureditev posameznih primerov in številne uporabne varčevalne nasvete.

Prosimo vas, da vse ne nujne opravke uredite na alternativni način in se v največji možni meri izogibate osebnim stikom. Ostanite zdravi.

𝗢𝗕𝗩𝗘𝗦𝗧𝗜𝗟𝗢 𝗢 𝗣𝗢𝗦𝗟𝗢𝗩𝗔𝗡𝗝𝗨 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗡𝗜𝗛 𝗠𝗘𝗦𝗧
Dragi kupci, prodajna mesta Energije plus bodo zaradi trenutne situacije do…

Objavil/a Energija plus dne Petek, 16. oktober 2020