Podjetje Nigrad d.d. je objavilo več sporočil, ki meščane obveščajo o cestnih zaporah. Kje bodo postavljene in kako dolgo bodo tam?

Zapora na Dominkuševi

»Obveščamo vas, da bo zaradi sanacije asfaltnega vozišča s prevleko v času od 18. 9. 2019 do vključno 20. 9. 2019 popolnoma zaprto vozišče Dominkuševe ulice na odseku od št. 6 do št. 12 in začasno uveden dvosmerni prometni režim na enosmerni Dominkuševi ulici od Tomšičeve ulice do št. 12. Dostop do objektov za stanovalce, dostavo in intervencijo ter reden odvoz smeti bo urejen. Udeležence v prometu prosimo za dosledno upoštevanje začasne prometne ureditve ter za strpnost in razumevanje,« so zapisali na Nigradu.

Zaradi izgradnje kanalskega priključka pet dni v obdobju do 30. 9. 2019 bo delno zaprto vozišče Prekmurske oz. Štrekljeve ulice. Nigrad udeležence v prometu prosi za dosledno upoštevanje začasne prometne ureditve ter za strpnost in razumevanje.

Zapora na Prekmurski

Zaprta parkirna mesta na Slomškovem trgu

»Zaradi slovesnosti ob dnevu Univerze dne 18. 9. 2019 zaprtih 10 parkirnih mest ob severnem delu vozišča ceste na Slomškovem trgu. Udeležence v prometu prosimo za dosledno upoštevanje začasne prometne ureditve ter za strpnost in razumevanje,« so še dodali.

Zapora parkirišč na Slomškovem trgu