Karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj bo po šivih pokala tudi v drugem pustnem tednu, ko bodo potekali Galama večer, Slovenski večer, romantičen Valentinov koncert in pustno rajanje za naše najmlajše! Vstopnice čakajo!

Foto: Campus Sava Ptuj, Agencija DAMN

Prvi pustni vikend je začrtal pustno vzdušje, ki je trenutno v prestolnici pusta – na Ptuju – prav neopisljivo. Glede na udeležbo dveh začetnih dogodkov v karnevalski dvorani Campus Sava Ptujotvoritvenega koncerta s Ceco na odru ter Rock večera ob spremljavi Siddharte in Letećega odreda, je jasno, da bo Kurentovanje 2023 uspešnica.

Vstopnice za vse dogodke vas že čakajo! Kje? Tukaj ali pa na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Na voljo je tudi nakup vstopnice, ki omogoča vstop na vse prireditve v karnevalski dvorani (zgolj za stojišče v parterju) in je prenosljiva.

Galamo bodo delali Zečić, Mambo Kingsi in Aktualova Galama!

To napovedujejo tudi dogodki drugega pustnega tedna, ko se obeta še več glasbeno-zabavnega dogajanja. V petek, 10. februarja, v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj prihaja Galama večer, ki ga bodo ustvarili Dražen Zečić, zasedba Mambo Kings ter Aktualova Galama.

KUPI VSTOPNICE

Zečić na glasbeni sceni briljira že več desetletij, njegove pesmi o nesojeni ljubezni pa navdušujejo generacijo za generacijo, kar potrjujejo tudi vrsta uspehov in nagrad ter vedno znova zapolnjene koncertne dvorane.

Ob bok mu bodo v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj stopili priljubljeni Mambo Kings, ki se lahko pohvalijo z vrsto uspešnic – Balerina, Preveč je lepih deklet, Romeo in Julija, Preko Beograda do Ljubljane …

Da bo večer res poln »galame«, bo dogajanje začinila še Aktualova galama!

Slovenski večer z ultimativno zasedbo

Na svoj račun bodo v letošnjem Kurentovanju prišli tudi vsi ljubitelji slovenske glasbe, ki nikakor ne smejo zamuditi Slovenskega večera, na katere bodo nastopili Kingstoni, Saša Lendero, Polkaholiki in Petkova pumpa!

KUPI VSTOPNICE

Pester nabor glasbenih izvajalcev bo karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj v okviru Slovenskega večera obiskal v soboto, 11. februarja. Obeta se noro vzdušje! Kako ne, če pa bodo v karnevalski dvorani zazveneli hiti priljubljenih Kingstonov, ki oboževalce navdušujejo že od 1994, uspešnice izvrstne Saše Lendero, energija navihanih fantov zasedbe Polkaholiki, ki popularnim skladbam dodajajo ritme polke ter Petkova pumpa –  dvojec Nine Cestnik in DJ Boštjana, ki bosta v večer vnesla še nekaj dodatne zabave.

Ne pozabite na valentinovo!

Letošnji pustni dnevi so še dodatno posebni, saj se mednje skrije tudi praznik zaljubljencev. V karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj so poskrbeli, da bo tudi valentinovo (14. februarja) polepšano s posebnim Valentinovim koncertom, ki ga bodo ustvarili Tomislav Bralić in klapa Intrade.

KUPI VSTOPNICE

Gre za eno najbolj priljubljenih in večkrat nagrajenih hrvaških klap, ki bodo romantično vzdušje v priljubljeni ptujski dvorani pričarali z uspešnicami kot so Zora bila, Kada jednom odem, Ne mogu te prestat ljubit, Karta ljubavi in s številnimi drugimi.

campus sava ptuj

Foto: Campus Sava Ptuj, Agencija DAMN

Zabava tudi za najmlajše pustne maske!

Kurentovanje 2023 obilo zabave in glasbe prinaša tudi najmlajšim, ki jim je karnevalska dvorana v celoti namenjena v sredo, 15. februarja, ko bo potekala nepozabna otroška zabava – tradicionalno otroško rajanje s Čuki in Ribičem Pepetom!

KUPI VSTOPNICE

Kaj vse v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj prinaša Kurentovanje 2023?

10. februar – Galama večer

NASTOPAJOČI: Dražen ZečićMambo Kings in Aktualova Galama

KUPI VSTOPNICE

11. februar – Slovenski večer

NASTOPAJOČI: KingstoniSaša LenderoPolkaholiki in Petkova pumpa

KUPI VSTOPNICE

14. februar – Valentinov koncert

NASTOPAJOČI: Tomislav Bralić in klapa Intrade

KUPI VSTOPNICE

15. februar – Otroška zabava

NASTOPAJOČI: Čuki in Ribič Pepe

KUPI VSTOPNICE

17. februar – Kurentanc

NASTOPAJOČI: Magnifico in Rok’n’band

KUPI VSTOPNICE

Kam se gre v pustnem mesecu? Ni dileme … Vidimo se na spektakularnem dogajanju na Ptuju!

campus sava ptuj

Foto: Campus Sava Ptuj, Agencija DAMN

18. februar – Pustna sobota

NASTOPAJOČI: Jasmin StavrosNatalija VerbotenGadi in Buryana

KUPI VSTOPNICE

Bi VIP izkušnjo?

19. februar – Pustna nedelja

NASTOPAJOČI: ChicasSmile in Petkova pumpa

VSTOP JE PROST

Za Kurentovanje 2023 v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj je na voljo tudi prav posebna karnevalska vstopnica, ki vam omogoča obisk prav vseh karnevalskih dogodkov! Priskrbite si jo tukaj!