Letošnje kurentovanje bo nepozabno, kar obljublja bogat program dogodkov v kultni karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj. Se vidimo na Ceci, Siddharti, Zečiću, Stavrosu, Magnificu …?

Foto: Campus Sava Ptuj

Ko nastopi obdobje pusta, vprašanje, kam danes, ni na mestu … Obstaja samo en pravilen odgovor. V prestolnico tega norčavega praznika … Na Kurentovanje 2023 na Ptuj, seveda!

Letošnji pustni dnevi bodo v okviru Kurentovanja 2023 še prav posebej barviti in polni dogajanja, saj se obeta obilo spektakularnih koncertov in glasbenih večerov, ki obljubljajo zabavo, sprostitev, dobro glasbo in nepozabno vzdušje.

Na letošnjem Kurentovanju v večnamenski karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj se bodo v sklopu dogodka Kurentovanje 2023  v februarju odvili številni koncerti. Koncertno dogajanje bo postavljeno v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj, ki bo za potrebe Kurentovanja zasijala v razširjeni podobi, saj bo prizorišče povečano proti nabrežju Drave!

Vstopnice za vseh devet dogodkov vas že čakajo! Kje? Tukaj ali pa na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Na voljo je tudi nakup vstopnice, ki omogoča vstop na vse prireditve v karnevalski dvorani (zgolj za stojišče v parterju) in je prenosljiva.

Vaša naloga je le, da med pestro ponudbo dogodkov izberete tiste, ki se jih boste udeležili, jih vnesete v svoj koledar in si priskrbite svoje vstopnice.

Kaj vse v slovito karnevalsko dvorana Campus Sava Ptuj prinaša Kurentovanje 2023?

3. februar – Otvoritveni koncert

4. februar – Rock večer

10. februar – Galama večer

11. februar – Slovenski večer

14. februar – Valentinov koncert

15. februar – Otroška zabava

17. februar – Kurentanc

18. februar – Pustna sobota

19. februar – Pustna nedelja

Kurentovanje je tradicija, ki v februarju vselej obljublja nepozabna doživetja in zvrhano mero zabave. Letos nam zime ni potrebno preganjati, zagotovo pa lahko z dogajanjem v dvorani Campus Sava Ptuj preženemo vsaj skrbi in slabo voljo! Vstopnice vas čakajo tukaj!

Tako, vaš koledar za februar je posodobljen, sedaj pa preberite, koga vse lahko v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj na Kurentovanju 2023 pričakujete!

3. februar – Otvoritveni koncert

Na uvodnem večeru tokratnega Kurentovanja bo v petek, 3. februarja, za zabavo poskrbela ena izmed najpomembnejših predstavnic srbske popularne glasbe in simbol turbo folk glasbe Svetlana Ražnatović, bolj znana po vzdevku Ceca.

Za Kurentovanje 2023 v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj je na voljo tudi prav posebna karnevalska vstopnica, ki vam omogoča obisk prav vseh karnevalskih dogodkov! Priskrbite si jo tukaj!

4. februar – Rock večer

4. februarja se obeta divji Rock večer, ki ga bosta okronali dve izjemni zasedbi – Siddharta in Leteći odred. Kot nalašč za divje rokerske duše!

10. februar – Galama večer

Galama večer obljublja nepozaben petek, 10. februarja, ko v dvorano Campus Sava Ptuj prihajajo Dražen Zečić, zasedba Mambo Kings in Aktualova Galama.

11. februar – Slovenski večer

Kdo bo vzdušje razgrel v soboto, 11. februarja? Slovenski večer bodo ustvarili Kingstoni, Saša Lendero, Polkaholiki in Petkova pumpa!

Kurentovanje 2023 prinaša tudi VIP izkušnjo – izberite svojo tukaj.

14. februar – Valentinov koncert

Valentinovo in Kurentovanje sta združljiva! V torek, 14. februarja, bo karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj preplavila ljubezen, saj bo tam potekal Valentinov koncert s Tomislavom Bralićem in klapo Intrade.

15. februar – Otroška zabava

V sredo, 15. februarja, bodo na svoj račun prišli otroški udeleženci Kurentovanja 2023 in vsi otroci po srcu. Dvorano Campus Sava Ptuj bo napolnilo otroško rajanje skupaj s Čuki in Ribičem Pepetom.

17. februar – Kurentanc

V petek, 17. februarja, se v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj obeta en in edini – Kurentanc! Z vrhunsko glasbeno zasedbo – prihajajo Magnifico in Rok’n’band!

18. februar – Pustna sobota

V karnevalski dvorani Sava Campus Ptuj, ki bo v času Kurentovanja še povečala svoje kapacitete, bodo na pustno soboto za zabavo skrbeli Jasmin Stavros, Natalija Verboten, Gadi in Buryana.

19. februar – Pustna nedelja

Karnevalsko dogajanje bodo na pustno nedeljo zaokrožili Chicas, Smile in Petkova pumpa.

Brez skrbi, čeprav je do pustnega dogajanja še kar nekaj časa, vam na Maribor24.si obljubljamo, da vas bomo še kar nekajkrat spomnili nanj! Naj bo Kurentovanje 2023 zares nepozabno!

Priskrbite si vstopnice. Kje? Tukaj ali na vseh Eventimovih in Petrolovih prodajnih mestih!