Naj bodo ob beli zimi letos takšni tudi vaši zobje, najhitreje pa bodo za to poskrbeli v B. D. D. Dental, najsodobnejši ordinaciji v mestu, ki vas v decembru obdaruje s kar 20 % popustom na vse storitve.

V letošnje praznike lahko zakorakate z zdravimi, sijočimi zobmi, namesto Božička pa bo za to poskrbela zobozdravnica s podpisom, Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., obraz enega najsodobnejših in najboljših zobozdravstvenih centrov pri nas. V B.D.D. Dental namreč v decembrskih dneh ponujajo kar 20 % popust na vse storitve, kar je ob kratkih čakalnih vrstah res darilo in pol.

Za bralce spletnega medija Maribor24.si letos Božiček prihaja že zelo zgodaj in za vse storitve v zobozdravstvenem centru B.D.D. Dental, ki ga pooseblja vrhunska zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., prinaša kar 20 % popusta. Termin lahko rezervirate kar takoj, pokličite na telefonsko številko 068 61 17 90.

Naj vas vesti o neskončnih čakalnih vrstah ne zavedejo, saj bodo v zobozdravstvenem centru B.D.D. Dental, ki se nahaja v samem središču Maribora, za vas poskrbeli kar se da hitro – morda še pred prazniki in v novo leto boste zakorakali brez starih težav z zobmi. Poskrbeli bodo za vrhunske implantate, kvalitetne zobne vsadke, vsadke umetne kosti ter spodnjo protezo na dveh implatantih. S konkurenco gladko pometejo tudi na področju sodobne protetike, pri izdelavi nadomestnih zob pa vam lahko ponudijo prevleke, mostičke, delne ali totalne proteze, luske ter prevleke na implatantih.

Predčasno darilo – čudovit nasmeh

Ob (pre)številnih negativnih izkušnjah ob bolečinah v zobu, zavrnitvah s strani osebnega zobozdravnika in absurdnih čakalnih vrstah v času karantene pa pacienti dr. Debeljak Danielove pričajo o nasprotnem in iz ordinacije odhajajo z nasmehom (skritim za masko, seveda). Izkušena zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., doda, da zadovoljstvo strank kaže na neprimerljivo kvaliteto storitev, pri čemer še posebej izstopa področje zobne protetike.

V B.D.D. Dental so letos hitrejši od Božička, vsem bralcem Maribor24.si pa podarjajo kar 20 % popust na vse zobozdravstvene storitve. Termin lahko rezervirate kar takoj, pokličite na telefonsko številko 068 61 17 90.

V B.D.D. Dental nudijo vse od porcelansko-kovinskih do keramičnih in zircon prevlek, celotnih ali delnih protez. Neprimerljivi so tudi na področju specialne ortodontije, individualna obravnava in sodelovanje z ortodonti specialisti pa kaj hitro privede do ravnih zob in prekrasnega nasmeha. Nikakor ne pozabijo niti na estetsko zobozdravstvo, zalivke, beljenje zob, oralno kirurgijo ter estetiko obraza. V B.D.D. Dental poskrbijo za vso družino – za čiste in zdrave zobke najmlajših, ravne zobe naših najstnikov, bele nasmehe staršev ter vrhunske proteze dedkov in babic.