V Prlekiji beležijo niz bizarnih prometnih nesreč. Včeraj je traktor tako trčil v trgovski objekt, ženska pa je z avtomobilom trčila naravnost v slaščičarno.

V Prlekiji je včeraj prišlo do dveh ločenih prometnih nesreč, ki jih je povzročila okvara vozil.

Bagerist zaradi nedelujoče zavore trčil v trgovski objekt

Po poročanju portala Prlekija-on.net je včeraj ob 17. uri v Cezanjevcih prišlo do prometne nesreče, v kateri je vozniku traktorja med vožnjo po klancu navzdol odpovedal zavorni sistem. Trakor je tako trčil v parkirano opel astro in peugeot 306, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, ki na sreči nista bila poškodovana. Nato ga je zaneslo v stavbo trgovskega objekta Pušenjak d.o.o.

*FOTO: Prlekija-on.net

Traktor je po poročanju portala nato še odbilo v bližnje ciprese. Na srečo se v trčenju ni poškodoval nihče, je pa prišlo do precejšnje materialne škode. Poleg avtomobilov je dirjajoči bager uničil dvorišče poslopja, streho in prednjo steno pisarne.

Nekaj ur pred tem voznica trčila v slaščičarno

Prav tako smo že poročali o še eni bizarni nesreči, ki se je nedaleč proč, v Ljutomeru, zgodila okrog 12. ure. Voznica je iz neznanega vzroka trčila v stavbo slaščičarne Flo. Podrla je mizo, stole in senčnik, ki je stal pred stavbo. Po neuradnih informacijah je tudi v tem primeru prišlo do okvare vozila. Voznica se je pri tem poškodovala, reševalci so jo odpeljali v NMP Ljutomer.

FOTO: Flo Cukeraj, Facebook

To pa ni prvi tak primer, da se je v to stavbo zaletelo vozilo. Podobno se je zgodilo pred že več kot 30 leti, tedaj je v stavbo trčil avtobus, poročajo za omenjeni portal.