Iz kraja Sombor na vzhodu Vojvodine v Srbiji se je včeraj zgodila grozljiva družinska tragedija. Moški je ob vrnitvi iz zapora pokončal soprogo in dve hčerki. Za tem je z bombo zažgal družinsko hišo in ubil še sebe.

Policijo je poklical njegov sin

Tragedija bi se naj po poročanju srbski medijev zgodila včeraj dopoldne med 11. in 12. uro. Navajajo še, da je srhljiv zločin naredil 59. letni moški, Zdravko G. Policija je najprej na prizorišče napotila gasilce, ki so morali pogasiti požar. Nato jih je v notranjosti pričakal grozljiv prizor. Sprva so našli tri zoglenela trupla, kasneje še enega. Sumi policije so, da je 59-letnik najprej ubil ženo, dve hčerki, na hišo podtaknil bombo, zaradi česar je prišlo do požara in nato sodil še sebi.

Zdravko G. je pred nekaj dnevi prišel iz zapora. Tam je bil ravno zaradi nasilja v družini, prav tako je imel v veljavi prepoved približevanja družinskim članom.

Po poročanju Žurnal24, je imel morilec dve hčerki in sina. Najprej se ni vedelo, kaj se je zgodilo s sinom, ampak so kasneje mediji izvedeli, da je ravno on poklical policijo in družinsko tragedijo prijavil.