Zaradi sneženja in nizkih temperatur so na cestah zimske razmere, pri Fali je zjutraj prišlo do prometne nesreče, zaradi česar je bila cesta popolnoma zaprta, promet pa sedaj poteka izmenično enosmerno.

Na cestah na območju PU Maribor so zaradi sneženja in relativno nizkih temperatur zimske razmere. Kot je videti tudi na priloženih fotografijah PP Ruše, so ceste deloma zasnežene, mokre in spolzke. “Voznike, še posebej tiste, ki so na svojih vozilih že namestili letne pnevmatike, opozarjamo na povečano previdnost, hitrost vožnje pa naj prilagodijo razmeram na cesti, svojemu vozilu  in svojim sposobnostim,” je sporočil Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostjo PU Maribor.

Kot poročajo policisti, se je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v takih razmerah se je danes zjutraj že zgodila prometna nesreča na cesti med Dravogradom in Mariborom, pri Fali.Voznik osebnega avtomobila je zaradi tega trčil v kombinirano vozilo. Ob tem se je voznik slednjega lažje telesno poškodoval in bo zdravniško pomoč poiskal sam, po opravljenem ogledu,” je še sporočil Šadl. Zaradi prometne nesreče je bila cesta od 6.40 naprej popolnoma zaprta, od 7.40 naprej pa promet poteka izmenično enosmerno.