V podjetju Lunos vam lahko, z vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema, kjer se zrak v celoti prefiltrira, hkrati pa ne prihaja do prepiha in toplotnih izgub, zagotovijo optimalne bivalne pogoje v vašem domu.

Prihaja letni čas, ko bo nevarnost plesni največja. Ob prehodu v jesen nastajajo prve resnejše ohladitve, vlaga v zraku se veča in tako je pojav plesni v naših domovih samo še vprašanje časa. Vemo, da plesen ni le estetski, ampak predvsem zdravstveni problem, saj lahko povzroča hude respiratorne težave in negativno vpliva na imunski sistem.

V podjetju Lunos vam lahko, z vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema, kjer se zrak v celoti prefiltrira, hkrati pa ne prihaja do prepiha in toplotnih izgub, zagotovimo optimalne bivalne pogoje v vašem domu. Prezračevalni sistemi LUNOS so za uporabnike popolnoma nemoteči, saj je njihovo delovanje skoraj neslišno.

Za vas smo pripravili prav posebno jesensko akcijo, kjer lahko prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka – Lunos e2 – kupite kar 40 % ceneje. (20 % popusta na elemente Lunos in dodatno 20 % subvencije s strani Eko Sklada RS).

Akcija velja do 31. oktobra 2020.