Podjetje AJM okna-vrata-senčila d.o.o. širi svojo ekipo in išče monterje in monterske skupine.

Zaradi povečanega obsega dela v podjetju AJM okna-vrata-senčila d.o.o. zaposlijo več sodelavcev za vgradnjo PVC, LES, ALU stavbnega pohištva. Iščejo tako posamezne sodelavce, ki se bodo vključili v obstoječe monterske ekipe, kakor tudi že izoblikovane izkušene monterske skupine (s.p., d.o.o.), ki si želijo novih poklicnih izzivov.

Podjetje išče monterje

Bodočim monterem ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mescev, zanesljivost zaposlitve z ustreznim in stimulativnim plačilom, urejeno, družini prijazno, delovno okolje, vso tehnično in strokovno podporo, možnost napredovanja znotraj podjetja, redno strokovno usposabljanje, dinamično delo na terenu po Sloveniji in občasno v tujini (Avstrija).

V podjetju pričakujejo, da ima kandidat za delovno mesto III. ali VI. stopnjo izobrazbe tehnične smeri (gradbenik, zidar ali druga ustrezna izobrazba), minimalne delovne izkušnje (vsaj pol leta) na podobnem delovnem mestu in vozniški izpit, je pošten, zanesljiv, natančen, pripravljen na učenje, komunikativen in ima veselje do dela s strankami in do dela na terenu.

Naloge, ki jih bo bodoči monter opravljal, so vgradnja stavbnega pohištva (montaža in demontaža elementov), zidarska in pleskarska dela, delo na višini, vsa druga dela po nalogu nadrejenega.

Sodelovanje z monterskimi skupinami

Podjetje monterskim skupinam ponuja dolgoročno pogodbeno sodelovanje s poskusno dobo 3 mescev, podporo izkušenih AJM monterskih ekip v uvajalnem obdobju, redno certificiranje in strokovno izobraževanje, redno in stimulativno plačilo s kratkimi plačilnimi roki, vso potrebno administrativno, tehnično, strokovno in materialno podporo s strani matičnega podjetja, brezplačno oblikovanje celostne grafične podobe (videz podjetja) in pomoč pri realizaciji. Poleg tega bodo ponujena tudi urejena vozila, delovna oblačila, poslovno-promocijske tiskovine, dinamično delo na terenu po Sloveniji in občasno tudi v tujini, kot je na primer Avstrija.

V podjetju od skupine pričakujejo vsaj dve leti delovnih izkušenj s področja vgradnje stavbnega pohištva, poštenost, zanesljivost, natančnost, pripravljenost na učenje, skrb za varnost in zdravje pri delu, uporaba predpisane osebne varovalne opreme, komunikativnost in veselje do dela s strankami, vozniški izpit in veselje do dela na terenu.

Delovne obveznosti bodo vključevale vgradnjo stavbnega pohištva (montažo in demontažo elementov), zidarska in pleskarska dela, delo na višini in druga dela, dogovorjena v pogodbi.

Delo monterjev in monterskih ekip pri AJM poteka vseh 12 mesecev, tudi v zimskem delu leta. Delo se opravlja na vsakovrstnih zasebnih in javnih objektih, na
novogradnjah in objektih v prenovi. AJM je vodilni proizvajalec in prodajalec stavbnega pohištva v Sloveniji. V kolikor želite soustvarjati trende na področju stavbnega pohištva in biti v znanju korak pred konkurenco, se nam pridružite. “Vaše prijave sprejemamo do 15.9.2021, na elektronsko pošto sodelavke Elvire Dolšak iz kadrovske službe AJM, na naslov: elvira.dolsak@ajm.si, ali po navadni pošti na naslov: AJM d.o.o., Kozjak nad Pesnico 2a, 2211 Pesnica pri Mariboru, s pripisom ‘Razpis monter'”, so sporočili iz podjetja.