Dopoldanski trening je 23-letni srbski nogometaš še opravil z mariborskim moštvom.

Nogometaši NK Maribor priprave nadaljujejo z igralcem manj. Pripravljalno bazo v Beleku je zapustil Vladan Vidaković, ob sklenitvi dogovora o posoji bo do konca leta 2023 član gruzijskega podprvaka.

“Vladan je potreboval nekoliko daljši čas za prilagajanje. Ker nikomur ne ustreza, da ne igra, smo iskali rešitev, da se vrne v tekmovalni ritem in uspeli v namenu. Dinamo Batumi je iskal zveznega igralca s takšnimi značilnostmi in dogovorili smo se o enoletni posoji. Vladanu želim vso srečo ob novem izzivu, spremljali bomo njegove igre in verjamem, da se lahko vrne v Ljudski vrt z novimi, dragocenimi izkušnjami,” je za uradno stran NK Maribor pojasnil športni direktor Marko Šuler.

Dopoldanski trening je 23-letni srbski nogometaš še opravil z mariborskim moštvom, nato pa se je preselil k novim soigralcem, ki so prav tako na pripravah v Beleku.

Gruzijci imajo tekmovanje v koledarskem letu, tako da se pripravljajo na začetek novega prvenstva. Zato tudi velja dogovor o posoji do decembra, so še za pisali na spletnih straneh NK Maribor.