Zima spet kaže zobe, vendar se ni bati, da bi trajala predolgo. Prehitite sosede in se odpravite v katero izmed tehničnih poslovalnic Jager, kjer vas čakajo kvalitetne naprave za košnjo po ugodnih cenah. Ne spreglejte pa niti zaposlitvenih oglasov, morda iščemo prav vas.

Poznate rek, sosedova trava je vedno bolj zelena? Z novo kosilnico in malo dobre volje boste prav vi tisti sosed, ki ima najlepšo travo v okolici. V novem katalogu tehnike boste našli vse kar potrebujete za vrhunski izgled trate. Seveda po posebno ugodnih cenah.

Kakšna kosilnica je najboljša zame?

Da bi vedeli, katera kosilnica vam najbolj ustreza, morate poznati značilnosti in velikost vrta. V novem Jager katalogu tehnike najdete robotsko kosilnico za manjše dvorišče, samohodno kosilnico za delo v neravnih površinah, če pa boste kosili velike površine, morda velja razmisliti kar o vrtnem traktorju.

Vsekakor se z vprašanji lahko obrnete na naše zaposlene, ki vam bodo znali svetovati glede na vaše potrebe, želje in globine žepa. Brez skrbi, Jager ima odlično rešitev za vsakogar.

Prazen žakelj ne stoji

Ko smo že ravno pri rekih, zagotovo poznate tistega, da prazen žakelj ne stoji. Ko boste torej kupili kosilnico in izdelali načrt košnje, se prileže malica. V novem katalogu živil najdete same odlične ideje, ne glede na to, ali se vam bi prilegla le malica, ali pošteno kosilo.

Za ljubitelje žara je do 13. 4. na voljo slovensko meso različnih vrst, ljubitelji hitrega prigrizka pa nikar ne spreglejte izdelkov Poli, ki jih nudimo po 20 odstotkov nižji ceni.

Iščete zaposlitev

Iščete novo zaposlitev? Če želite postati del uigrane prodajne ekipe trgovin Jager, nikar ne spreglejte našega zaposlitvenih oglasov, ki jih najdete tako na zadnji strani kataloga živil, kot tudi na spletni strani. Prebrskajte oglase in se prijavite do 13. 4..