Bine Volčič se bo od sedaj posvetil drugačnim kulinaričnim podvigom.

Vir: Instagram, MasterChef Slovenije

Deseta sezona najbolj priljubljenega kuharskega šova, MasterChef Slovenije, bo letos povsem drugačna. Ustvarjalci oddaje so namreč sporočili, da sodniško trojico zapušča Bine Volčič.

”Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči ‘Vikend oddih’ ali na kuharske dogodke 4×4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin,” je v sporočilu za javnost dejal Bine.

”Bom pa sedaj imel čas spremljati oddajo. Prav zanima me, kakšni bodo letošnji tekmovalci in prepričan sem, da jih za štedilniki MasterChef kuhinje čakajo zanimivi izzivi. Želim jim vrhunsko 10. sezono – naj zmaga najboljši!” je za POP TV še povedal Bine Volčič.

Na Pop TV pravijo, da bodo Bineta pogrešali, mu pa privoščijo mnogo uspehov. Kdo ga bo nadomestil, za zdaj še ne razkrivajo.