Resničnosti šov Kmetija bo na TV ekranih dal prednost dobrodelnosti.

Eden najbolj gledanih šovov se je šele dobro začel, a ga POP TV zaradi tega umika iz sporeda.

Čeprav je bilo rečeno, da bo resničnostni šov Kmetija na sporedu vsak teden od ponedeljka do petka, letos so se ljubitelji resničnostnih šovov še toliko bolj razveselili novice, da naj bi trajal kar štiri mesece, pa ga danes na sporedu ni.

36 velikih imen nogometa

Na Pop TV so dali prednost televizijskega etra današnji dobrodelno nogometno tekmo za pomoč prizadetim v nedavnih poplavah v Sloveniji, kjer bo sodelovalo 36 znamenitih nogometnih imen, tekmo pa bo sodil nekdaj najbolj priznani evropski sodnik, Italijan Roberto Rosetti. Nekdanji zvezdniki nogometnih igrišč bodo na imenitnem dogodku nastopili v dveh moštvih. Kapetan modrega bo Italijan Paolo Maldini, rdečega pa Portugalec Luis Figo.

Ob polčasu tekme bodo na odru tudi glasbeni gosti, med njimi Bojan Cvjetićanin (Joker Out), Hamo in Peter Dekleva (Hamo & Tribute 2 Love), Zoran Predin ter skupina King Foo.

Organizatorji pozivajo obiskovalce, naj na stadion pridejo pravočasno in po možnosti z brezplačnim javnim prevozom, saj bo garaža stadiona odprta zgolj za akreditirane osebe in goste. Na dan bodo ob 17. uri odprli tudi navijaško cono.

Kdaj bo na sporedu 10. oddaja šova Kmetija?

Kot so sporočili iz produkcije priljubljenega resničnostnega šova, se ta vrača na male televizijske zaslone izjemoma v nedeljo, dan prej pa tudi na Voyo.

Obe družini sta več dni delali na ograji in kokošnjaku, vendar ju še vedno nista uspeli zaključiti. Medtem ko na obeh straneh nove ograje zaključujejo zadnje podrobnosti, sta v kajži oba novinarja Kmečkega lista. Za enega izmed njiju se bo čas na posestvu danes zaključil, vse pa je odvisno od tega, katera družina bo bolje opravila tedensko nalogo. Gospodarici Nadi ne uide niti najmanjša malenkost. Kateri družini se bo uspelo izogniti areni?” so zapisali producenti Kmetije.