Nepogrešljivi napadalec slovenske nogometne reprezentance Milivoje Novaković je skočil v zakonski jarem.

Nepogrešljivi napadalec slovenske nogometne reprezentance Milivoje Novaković je skočil v zakonski jarem. Z enajst let mlajšo srčno izbranko Mariborčanko Martino sta se danes poročila. Poročni zaobljubi sta si uradno izmenjala med cerkvenim obredom v pravoslavni cerkvi sv. Cirila in Metoda v Ljubljani, je danes poročal spletni portal 24ur.com.
Šestintridesetletni Novaković in Martina sta si poročne zaobljube izrekla 1. decembra na Filipinih, kamor sta se odpravila konec novembra. Potovanje sta izkoristila tudi za medene tedne. Zdaj pa sta sledili še cerkvena poroka in svatba.

“Ženin in nevesta sta si ob prisotnosti svatov ob 13.38 izrekla usodni da. Zakonca sta ob 15.30 prispela na Brdo pri Kranju, kjer bo poročno slavje,” je še poročal spletni portal.
Med povabljenci je tudi bosanski pevec Saša Matić, ki bo na poročnem slavju poskrbel za glasbeno vzdušje. Matić in brat dvojček Dejan sta skoraj od rojstva slepa.
Novaković, ki igra nogomet na Japonskem za Nagoyo, je eden najboljših strelcev v zgodovini slovenske nogometne reprezentance. Novagol, vzdevek se ga je prijel med igranjem v nemški bundesligi, je na 72 tekmah skupno zabil 31 golov. Rekorder po številu zadetkov v reprezentančnem dresu je zdajšnji športni direktor Maribora Zlatko Zahovič, ki je na skupno 80 tekmah zbral 35 golov.
STA