V petek, 31. maja 2019, bo Maribox upihnil svojo drugo svečko, zato vas vabimo na praznovanje s premiero filma o Eltonu Johnu.

Ob 18.00 se bo začela zabava na Terasi Mariboxa, ob 20.00 pa vas vabimo na premiero filma Rocketman (Rocketman, ZDA, 2019), biografski film o glasbeni karieri Eltona Johna, ki je na filmskem festivalu v Cannesu požel stoječe ovacije.

Po filmu, od 22.00 naprej, sledi Rocket Party na Terasi Mariboxa (DJ & Cocktails), ob 24.00 pa After Party v klubu Feniks.

Domov boste lahko odšli tudi s spominkom na Rocket Party, saj se boste lahko v Fotobox kotičku fotografirali, med drugim tudi z značilnimi »Eltonovimi« očali.

Vstopnice za kino že od 1,99 EUR

Ob drugi obletnici smo v Mariboxu pripravili zanimivo in pestro dogajanje tudi čez dan. Že popoldan, med 14.00 in 18.00, smo za naše najmlajše obiskovalce pripravili animacijski program z Bratoma Malek. Sodelovali bodo lahko na ustvarjalnih delavnicah, se podili po napihljivem gradu ali pa si izdelali glitter tatoo.

Ob 17.00 bomo zarezali v torto velikanko, ves dan pa si boste v Mariboxu lahko ogledali filme po akcijski ceni že od 1.99 EUR*.

*(Cena 1,99 velja za vse filme , razen za Godzila II: Kralj pošasti, Pri mami in Rocketman, doplačila po ceniku.)