Zgovorni smučarski as, sicer poznan tudi po vzkipljivosti, se je znova razbesnel, tokrat na svojem Instagram storyju. Preverite, kaj ga je pogrelo tokrat.

Mariborski smučarski as se je na enem izmed socialnih omrežij pošteno razjezil. Tokrat mu je pritisk dvignil odnos deklet do hrane, on je sicer zanje uporabil malo drugačen izraz.

Izpit iz bontona bi moral biti nujen

Flisar je puncam, natančneje tistemu “tipu” punc, ki se rade šobijo, snemajo, fotografirajo in potem vse to objavljajo na družbenih omrežjih, svetoval, naj svojo pizzo raje “požrejo”.

 

Ponovno bi vsem kvazi hiper pič*am svetoval, da naj v gostinskih lokalih raje požrejo svojo pizzo, kot pa se snemajo in šobijo, ker je to (vsaj meni) ogabno bistveno bolj kot vam vampi. Pa tistih 7 od 8ih kosov, kar jih pustite, vsaj s sabo nesite, pa dajte brezdomcu v neposredni bližini, ali racam, če že njihove kljune tak` rade oponašate,” je Flisar komentiral občutke.

Strastni ljubitelj hrane

Filip je sicer znan kot strasten možakar in to ne samo, kadar preveč pogleda v kozarec. Obiskoval je namreč tudi Srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Mariboru in v intervjujih rad izpostavi, da ima do hrane poseben odnos. Ob priložnosti je tako izpostavil, da razume, da kdo ne je mesa, da pa se sam kot športnik ne bi mogel odpovedati poštenemu “šniclu” in, da težko razume, da to zmore kdorkoli izmed vrhunskih športnikov.

Poleg vzkipljivosti Flisarju ne bi mogli očitati niti pomanjkanja srčnosti in glede na šarm, mu izjave verjetno ne bodo zamerile niti tako imenovane influencerke, morda si katera namesto šobe privošči kakšno rezino pizze več.