Osrednje drsališče v Mariboru, ki se razprostira na 400 kvadratnih metrih drsalnih površin, bo obratovalo do 29. februarja.

Drsališče pri Kodžaku, ki je osrednje drsališče v Mariboru, saj se razprostira na 400 kvadratnih metrih drsalnih površin in je še posebno atraktivno zaradi same razgibanosti proge, do 29. februarja še naprej vabi ljubitelje drsanja, da preizkusijo drsalne sposobnosti.

Športni dan na drsalkah

Drsališče, ob katerem se je moč tudi kulinarično razvajati in pogreti s toplimi napitki, je odprto od ponedeljka do četrtka med 15. in 21. uro, v petek obratuje od 15. do 23. ure, v soboto od 10. do 23. ure ter nedeljo, med 10. in 21. uro.

Še posebej v teh dneh vabijo vrtce, osnovne in srednje šole, da preživijo športni dan na drsalkah. Več informacij pa je na voljo na elektronskem naslovu pr@tojeto.si.

Otroci obvezno v spremstvu staršev ali skrbnikov

Otroci do dopolnjenega 5. leta starosti imajo brezplačen vstop, vendar obvezno v spremstvu staršev ali skrbnikov. Ostali morajo za vstop odšteti 3 evre, za izposojo drsalk 1 evro in za izposojo pripomočka za drsanje tri evre. Na voljo je tudi mesečna karta za vstop enkrat dnevno za eno uro v višini 30 evrov. Pripravili so tudi družinski karti. Za dve odrasli osebi in dva ali tri otroke, bo potrebno odšteti 10 evrov, za eno odraslo osebo manj, pa 8 evrov.