Donacije bodo predane otrokom in mladostnikom, ki so se ali se še vedno borijo s hudimi krvnimi boleznimi in različnimi vrstami rakavih obolenj.

Pred nekaj meseci je Mariborčan Aleksander Onišak v sodelovanju s prijatelji organiziral prvi dobrodelni golf turnir za otroke, ki so prestali borbo in tiste, ki se še vedno borijo s hudimi krvnimi boleznimi in različnimi vrstami rakavih obolenj. O Aleksandru smo sicer v preteklosti že govorili, saj je Mariborčan, ki se ukvarja z edinstveno službo v Sloveniji. Ukvarja se s potapljanjem v jezerih na golf igriščih. Iz jezer pobere golf žogice, jih očisti in proda.

Zbrane donacije bodo namenjene Junakom 3. nadstropja. Kdo je to? To so otroci in mladostniki, ki so se ali se še vedno borijo s hudimi krvnimi boleznimi in različnimi vrstami rakavih obolenj.

Drugi turnir 22.2.2020

Prvi golf turnir se je odvijal na golf igrišču Zlati grič v Slovenskih Konjicah. Tokrat gre še korak naprej, kajti turnir bo potekal v Indoor Golf Centru Celje, in to v zimskem času. Golf je sicer bolje poznan kot šport na lepo urejenih zelenicah v tišini narave, letošnjo pustno soboto, 22. 2. 2020, pa golfiste od povsod lepo vabijo, da se udeležijo prav posebnega golf turnirja, ki ga bodo udeleženci odigrali s pomočjo virtualne igre. Na tokratnem turnirju bodo golfisti igrali igro dvojic (Foursome), patanje in igro iz bunkerja. Več o turnirju lahko preberete na povezavi TUKAJ.

 »Ko otrok zboli za rakom, je to morda ena najtežjih preizkušenj za vso družino. Takrat se v starših in otroku prebudijo mnoge še neodkrite veščine in moč, ki je potrebna za soočanje s težavami v obdobju bolezni in zdravljenja ter tudi kasneje,« pove Aleksander in doda, da bo zbran denar predan Ustanovi za pomoč otroku z rakom, Bohoričeva ulica 20, 1000 Ljubljana.

Če želite pomagati tudi vi, lahko donacije nakažete na:

IBAN: SI56 02222-0016587830
Namen: Golf – za junake 3. nadstropja
Ustanova za pomoč otroku z rakom
Bohoričeva ulica 20
1000 Ljubljana