Med cepljenimi z drugim odmerkom je tudi upokojeni mariborski nadškof msgr. dr. Franc Kramberger, ki je bil sicer med prvimi tremi cepljenimi prebivalci v Sloveniji. “Pri cepljenih nismo zaznali kakršnih stranskih pojavov, razen morda kakšne rdečine na mestu vboda,” je povedal direktor lenarškega zdravstvenega doma dr. Jožef Kramberger.

V Sloveniji že poteka cepljenje proti covid-19 z drugo dozo cepiva. V tem tednu je v Domu svetega Lenarta, kot nam je povedal direktor doma Zlatko Gričnik, drugi odmerek cepiva prejelo 78 stanovalcev, pri katerih zaenkrat ne opažajo nobenih stranskih učinkov. Drugi odmerek je prejel tudi upokojeni mariborski nadškof msgr. dr. Franc Kramberger, ki je bil med prvimi tremi cepljenimi prebivalci v Sloveniji.

Dr. Jožef Kramberger: “Nismo zaznali kakršnih stranskih pojavov, razen morda kakšne rdečine na mestu vboda”

Cepljenje je tudi tokrat opravil direktor Zdravstvenega doma Lenart dr. Jožef Kramberger, ki je povedal, da so bili odzivi po prvem cepljenju ugodni: ” Nismo zaznali kakršnih stranskih pojavov, razen morda kakšne rdečine na mestu vboda, rahle bolečine, kar je sicer normalno, in tudi proizvajalec to opisuje. Drugih težav nismo zaznali pri cepljencih, teh, ki smo jih mi v tem času pocepili.”