Upravičeno smo lahko dejali, da gre za enega izmed slabših pločnikov v Mestni občini Maribor. Zares v slabem stanju je predstavljal nevarnost sprehajalcem.

Pred nekaj meseci smo se obrnili na Mestno občino Maribor in jih povprašali ali imajo v planu sanacijo pločnika na Gorkega ulici. Pločnik namreč že več let ni bil prenovljen in upravičeno smo lahko dejali, da gre za enega izmed slabših pločnikov v Mestni občini Maribor.

Zares v slabem stanju je predstavljal nevarnost sprehajalcem

Na mariborski občini so nam povedali, da imajo sanacijo pločnika v planu še v letošnjem letu. Tedaj nam točnega datuma še niso znali povedati. Te dni so Nigradovi delavci začeli z deli.

Dela bodo zaključena v nekaj dneh.

Letos izvedene številne sanacije pločnikov in cestišč

V letošnjem letu so bile med drugim v Mariboru izvedene številne sanacije pločnikov in cestišč. Med drugim sta bila sanirana pločnik na Vrbanski do mostička v Smeri Kamnice in pločnik na Kersnikovi od Maistrove do Aškerčeve. Sanirana so bila tudi naslednja cestišča: Ob železnici od novega podvoza na Ljubljanski do Doma Lizike Jančar, Cesta k Sidru od Celovške do Sidra, Turnerjeva ulica od Smetanove v smeri Koroške in Tržaška od carinarnice do Kalije. Več pa TUKAJ.