Ste zadnji dve leti pogrešali občutek razprodaj? Nakupovanje po spletu je sicer priročno, a nikakor tako vznemirljivo kot pomerjanje oblačil v garderobah. Nove kombinacije za svojo omaro lahko v posezonski razprodaji v Jagrovih trgovinah z norimi popusti najdete že ta teden!

Foto: Facebook/Trgovine Jager

Ni boljšega občutka, kot z novimi oblačili napolniti celo vrečko, hkrati pa denarnice ne preveč oškodovati. V zadnjih dveh letih se je naše nakupovanje oblačil v veliki meri preselilo na splet, s tem pa so prišle nove težave – pomanjkanje določenih številk, čudni modeli, ki nam niso ustrezali, vračila, zamude, logistične težave in zgrešeni klici dostavljavcev; preden je bil nek oblačilni kos, na katerega smo tako zelo čakali, pri nas, smo lahko prestali pravo kalvarijo.

Priznajmo si, da smo ob tem večkrat zavzdihnili in se spomnili dobrega, starega, vznemirljivega nakupovanja na razprodajah. Prva razprodaja letošnjega koledarskega leta je že tukaj, v Jagrovi poslovalnici v vaši bližini in ob neverjetno bogati ponudbi oblačil, s katerimi lahko povsem prenovite svojo garderobo, prinaša res nore popuste!

Jagrova posezonska razprodaja, ki se začenja že ta teden, 11. januarja in bo trajala vse do 22. februarja, v izbranih poslovalnicah s tekstilom prinaša popuste v višini 40-odstotkov ter vključuje zares kvalitetne, priznane blagovne znamke, kot so Mustang, S’Oliver, comma, Marx, Tom Tailor, Hollys, Brugi, Under Armor, Tamaris in celo Alpina!

S »hoodijem« ne boste nikdar zgrešili

Katerih kosov jeseni in zime 2021 ne smeti spregledati, saj bodo nepogrešljivi ter trendovski tudi v letošnjem letu?

Vas Jagrova razprodaja tekstila z norimi popusti mami? Obiščite najbližjo Jagrovo poslovalnico že ta teden ter er pripravite svoj načrt, kako prenoviti svojo omaro. Tri, štiri, zdaj! Nove modne kombinacije čakajo!

Obvezna oprema so gotovo puloverji s kapuco ter zadrgo ali brez, ki lahko služijo tako kot udobno oblačilo za vsakdanje opravke, kot topla obleka v kombinaciji s spodnjim delom trenerke doma. Kombinirajte jih s pajkicami, trenerkami, kavbojkami – s t.i. »hoodijem« res ne morete zgrešiti. Pestro izbiro puloverjev s kapuco tako najdete med izdelki priznane znamke Mustang, zanje pa boste s popustom odšteli od 35,99 evra dalje. Če spodaj oblečete še lično Mustangovo bluzo za 29,99 evra ter jo kombinirate s kavbojkami, ki so na razprodaji kar 20-odstotkov cenejše, ste sestavili zares vsestranski, eleganten, a še vseeno udoben stil. Podobno kombinacijo lahko uberejo tudi moški – ugodne Mustangove kavbojke, smaragdno zeleni pulover za 29,99 evra, temno moško jopo za 29,99 evra ali celo elegantno in toplo moško jakno za 59,99 evra.

Modno v hladne dni ali kako se pripraviti na prihodnjo zimo

Popularni zimski kosi, ki so nepogrešljivi v zimskih kombinacijah, so tudi puliji – nekoč prezirani, danes pa zares moderni. Enobarvne pulije različnih materialov, barv in tekstur lahko oblečete v neštetih kombinacijah, z jopo, s suknjičem, dolgo pletenino, srajco, jeans ali usnjeno jakno ter oplemenitite z drznimi kosi nakita. V Jagrovem razprodajnem katalogu tako pogled pritegnejo majice brez izreza, bluze, srajce ter puliji znamk S’Oliver in comma, ki jih s kar 40-odstotnim popustom dobite od 11,99 evra dalje, na moškem oddelku pa nikar ne spreglejte elegantnih puloverjev za 23,99 evra ter jaken zanimivih barv za 77,99 evra.

Za nekoliko bolj formalen stil si oglejte izdelke S’Oliver Black Label – naš izbor je kremna, svetleča ženska bluza, ki jo za fin izgled zatlačimo v hlače za 53,99 evra.

Hladni dnevi še niso mimo, zato je lahko izvrstna naložba tudi nakup kar 40-odstotkov znižanih ženskih jaken znamke Marx, ki navdušujejo s kvalitetnimi materiali ter modnimi barvami. Nas mami predvsem rumena za 59,99 evra!

Športni kosi za novoletne zaobljube ter novi čevlji za lažje novoletne korake

Tudi za bolj športne duše se v času posezonske razprodaje v Jagru najde marsikaj – izstopajo kosi znamke Under Armour, priznane znamke športnega sveta, na Jagrovih oddelkih tekstila pa tako dobite vse od pajkic za 21,00 evra do moških športnih majic za 18,00 evra, ustavite pa se tudi ob popularni znamki Lelosi, kjer boste našli tako udobna športna oblačila kot čudovite pižame.

Ob tem naj vam namignemo, da bo Jagrovo razprodajo nadgradil nekdo prav poseben – na določene dneve boste namreč na nekaterih lokacijah za modni nasvet povprašali simpatičnega Tilna, zmagovalca resničnostnega šova Kmetija 2021. V Mariboru, v Melju ga tako ne zamudite v četrtek, 13. januarja med 14. in 18. uro!

Pa še obujete se lahko v času Jagrove nore razprodaje, pri čemer je obutev prav tako znižana za neverjetnih 40-odstotkov. Na Jagrovih oddelkih tekstila boste tako našli vse od gležnjarjev do škornjev, bulerjev, tenisk … Novo obutev pospremite še s svežimi, toplimi nogavicami in vaše noge vam bodo več kot hvaležne.

Vas Jagrova razprodaja tekstila z norimi popusti mikai? Obiščite najbližjo Jagrovo poslovalnico že ta teden! Tri, štiri, zdaj! Nove modne kombinacije čakajo!